2014-12-19 14:53:49
Φωτογραφία για Αποχώρησε με …ανακούφιση ο Ηλίας Καυκούλας από την Διεύθυνση των Φυλακών Τρικάλων
Προσωρινά σε γυναικεία χέρια η Διοίκηση  των Φυλακών Τρικάλων

Με μια επιστολή του που απέστειλε στο trikalanews.gr ο πρώην Διευθυντής των Φυλακών Τρικάλων Ηλίας Καυκούλας, ευχαριστεί όσους συνεργάστηκαν μαζί του το χρονικό διάστημα που εκτελούσε τα χρέη του Διευθυντού στο Σωφρονιστικό Κατάστημα.

Αναλυτικά η επιστολή, έχει ως εξής:

Μετά την επίτευξη της πολυπόθητης απαλλαγής μου από την θέση του Διευθυντή του Καταστήματος Κράτησης Τρικάλων, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του Κ.Κ. Τρικάλων για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και ιδιαίτερα τους άμεσους συνεργάτες μου για την αμέριστη στήριξη και την συμπαράσταση τους στην προσπάθεια για καλύτερες συνθήκες στο Κ.Κ. Τρικάλων. Ένα διάστημα που όλοι εργαστήκαμε μεθοδικά και συστηματικά για την αποτελεσματικότερη προσφορά προς την υπηρεσία μας και κατ΄ επέκταση στην κοινωνία μέσα στην οποία ζούμε και εμείς.


Η εποχή μας είναι γεμάτη αντίξοες προκλήσεις, οφείλουμε λοιπόν να τις αντιμετωπίσουμε κατάματα εντείνοντας τις προσπάθειές μας, ώστε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, επιτυγχάνοντας έτσι τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Η κοινωνία προσδοκά έμπρακτο ενδιαφέρον, ζεστασιά και συνέπεια από όλους μας. Εμείς δε, ταγμένοι στο σκοπό αυτό οφείλουμε να ανταποκρινόμαστε με κατανόηση, σύνεση και αποτελεσματικότητα.

Για την άριστη συνεργασία που είχαμε σας ευχαριστώ και πάλι και εύχομαι από την καρδιά μου σε εσάς και τις οικογένειές σας, υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, αισιοδοξία και δημιουργικότητα για την επίτευξη των στόχων και των επιθυμιών σας και θα είμαι και πάλι στο πλευρό σας για οποίο ζήτημα προκύψει και μπορώ να βοηθήσω».

Θυμίζουμε πως όπως είχε αποκαλύψει το trikalanews.gr με απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου, στην θέση του κ. Καυκούλα, τοποθετήθηκε ως Διευθυντής των Φυλακών Τρικάλων ο υπάλληλος του κλάδου ΠΕ Σωφρονιστικού Ενηλίκων με βαθμό Δ’ Στέφανος Αθάνατος, ο οποίος όμως βρίσκεται σε άδεια ανατροφής, με αποτέλεσμα να εκτελεί καθήκοντα Διευθυντού προσωρινά η Μαρία Λύτσιου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ