2014-12-20 18:36:50
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΑΛΟΥΝ  ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥΣ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ
Η χθεσινή δήλωσή μας παραμορφώθηκε από ορισμένα ΜΜΕ

Ανακαλούν την χθεσινή τους δήλωση οι ανεξάρτητοι βουλευτές Οδ. Βουδούρης και Θ. Παραστατίδης που προκάλεσε αντιδράσεις από τους θιγόμενους ανεξάρτητους βουλευτές που υπερψήφισαν τον Στ. Δήμα χωρίς να είναι βουλευτές της συγκυβέρνησης. Οι Οδ. Βουδούρης και Θ. Παραστατίδης υποστηρίζουν ότι η τοποθέτησή τους «παραμορφώθηκε» από ορισμένα ΜΜΕ κι εκτιμούν ότι «μόνο έτσι μπορεί να τερματιστεί η διαστρέβλωση των θέσεων μας». Οι δύο βουλευτές επισημαίνουν ότι χθες δημοσίευσαν μια «τοποθέτηση πολιτικού περιεχομένου» σχετικά με τις καταγγελίες του Π. Χαϊκάλη παρατηρώντας ότι ορισμένα ΜΜΕ «έδωσαν αδίκως ένα περιεχόμενο προσωπικής επίθεσης, που δεν έχει καμία σχέση με τις θέσεις μας».

Οι Οδ. Βουδούρης και Θ. Παραστατίδης τονίζουν ότι «Μέριμνα μας ήταν να ξεπεράσουμε το βαρύ κλίμα που δημιουργήθηκε το τελευταίο διάστημα, σχετικά με το θέμα της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας» κι υπογραμμίζουν ότι δεν στόχευαν στο «να αφήσουμε υπόνοια χρηματισμού κάποιων βουλευτών», ενώ επαναλαμβάνουν ότι «ουδέποτε στοχεύσαμε να απαξιώσουμε κανένα συνάδελφο βουλευτή και ακόμα περισσότερο να ''κατηγορήσουμε''οποιονδήποτε».


Καταλήγοντας οι δύο ανεξάρτητοι βουλευτές επισημαίνουν ότι «δεν επιθυμούμε να τροφοδοτήσουμε οποιαδήποτε πολεμική προσωπικού χαρακτήρα η οποία συμβάλει στο να θολώσει το πολιτικό διακύβευμα των ημερών» και προσθέτουν ότι «με αμείωτη ένταση συνεχίζουμε τον πολιτικό μας αγώνα για μια νέα πορεία με μια νέα πολιτική και κοινωνική πλειοψηφία».

Υπενθυμίζεται ότι οι Οδ. Βουδούρης και Θ. Παραστατίδης έχουν κληθεί την Δευτέρα από την Επιτροπή Κοινοβουλευτικής Δεοντολογίας ώστε να δώσουν εξηγήσεις για την συγκεκριμένη δήλωση.

''The New Daily Mail''
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ