2012-04-30 20:18:08
Φωτογραφία για Κούρσα για τον ΠΑΟΚ
Από το πρωί σήμερα ξεκίνησαν οι έλεγχοι των οικονομικών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από τον οικονομικό διευθυντή των επιχειρήσεων του ομογενή Ιβάν Σαββίδη, με το αντίστοιχο τμήμα της ποδοσφαιρικής εταιρείας, προκειμένου να γίνει εφικτή και η δανειοδότηση ποσού δύο εκατομμυρίων ευρώ, αλλά και η είσοδος στο μετοχολόγιο της μακεδονικής ΠΑΕ του κ. Σαββίδη με ποσοστό που να αγγίζει το 67%, όπως ο ίδιος το επιθυμεί.

Μαζί με τον οικονομικό διευθυντή βρίσκεται στα γραφεία του ΠΑΟΚ και ο νομικός εκπρόσωπός του στην Ελλάδα, Γιώργος Γκουροβανίδης, που με απόλυτη μυστικότητα συνεχίζουν τον έλεγχο και τις διαπραγματεύσεις με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ, ο έτερος υποψήφιος επενδυτής για τον ΠΑΟΚ, ο Ελληνας εφοπλιστής Γιάννης Καμπάνης, ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας πως την Τετάρτη θα βρίσκεται στην Τούμπα για να παρακολουθήσει τον πρώτο αγώνα των πλέι-οφ μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης για το παιχνίδι αυτό, ο Λάσλο Μπόλονι δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα και, έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, κάνει τους πρώτους σχεδιασμούς για το αρχικό σχήμα, όπου θέση διεκδικεί και ο Βλάνταν Ιβιτς στη μεσαία γραμμή αντί του Κοστίν Λάζαρ, που παρομοίως είναι και αυτός στην διάθεση του συμπατριώτη του προπονητή.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ