2014-12-26 20:25:06
Φωτογραφία για «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ...»
Βελτιωμένο -βάσει της εικόνας του τελευταία- σε σχέση με το ματς Κυπέλλου περιμένει τον Ολυμπιακό, το Σάββατο στο ΣΕΦ, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Υπομονή, ηρεμία, συγκέντρωση και σωστή προετοιμασία είναι τα... συστατικά που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Ο προπονητής του τριφυλλιού αναφέρθηκε στο πόσο βελτιωμένος είναι ο Θρύλος σε σχέση με τον προημιτελικό του Κυπέλλου και ζήτησε από τους παίκτες του συγκέντρωση.

«Δεν είναι ένας αγώνας όπως όλοι οι άλλοι. Διαφέρει καθώς γνωρίζουν όλοι την αντιπαλότητα που υπάρχει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό. Θα πρέπει να έχουμε υπομονή, ηρεμία και κυρίως να φανούμε έτοιμοι ν’ ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις ενός αγώνα όπου γνωρίζουμε εκ των προτέρων ότι ο αντίπαλός μας θα παίξει πολύ δυνατά. Περιμένω από τους παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι. Το βέβαιο είναι ότι ο Ολυμπιακός τώρα παίζει πολύ καλύτερα απ’ ότι στον αγώνα του Κυπέλλου που είχαμε αναμετρηθεί ξανά», ήταν τα λόγια του Μαυροβούνιου τεχνικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ