2015-01-05 16:50:15
Φωτογραφία για ΕΚΑΝΕ... ΚΡΥΟ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΟ -6!
Χρειάστηκαν δύο ημέρες για να βγει ολόκληρο το ενενηντάλεπτο της αναμέτρησης ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός, αλλά λίγα είναι τα καλά λεπτά ουσίας από την αναμέτρηση των δύο ομάδων. Το πρώτο ημίχρονο, που έγινε σε δύο μέρη, λόγω της ομίχλης είχε λίγες φάσεις, ενώ το μόνο που άξιζε ήταν το τελευταίο τέταρτο του αγώνα, όπου το ματς έγινε... ρώσικη ρουλέτα, αλλά τελικά έμεινε στο «μηδέν».

Με αυτό το αποτέλεσμα η απόσταση των «πράσινων» από την κορυφή, που βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, αυξήθηκε στους επτά βαθμούς και από τον δεύτερο Ολυμπιακό, στους έξι.

Πριν πάνε στα Γιάννενα έλεγαν ότι θα έχει... πάγο, μετά βγήκαν και είπαν ότι "εμείς σας τα λέγαμε" επειδή είχε... ομίχλη (το ίδιο πράγμα είναι άλλωστε) ενώ και σήμερα από το πρωί έψαχναν να βρουν αφορμές και έλεγαν ότι είναι.... παγοδρόμιο το γήπεδο, πράγμα που δεν φάνηκε ούτε στο ελάχιστο κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αντί λοιπόν να ψάχνετε δικαιολογίες για τις... καιρικές συνθήκες (βάλτε κανένα καλσόν άλλωστε, τόσοι και τόσοι το συνηθίζουν), να φωνάζετε από συνήθεια για τους διαιτητές (αλήθεια, σας αδίκησε σήμερα;), ας ζητούσατε να πάτε στα Γιάννενα τον... Απρίλη που δε θα έκανε κρύο!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ