2015-01-12 13:14:29
Φωτογραφία για «Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΟΥΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΟ, ΑΛΛΑ...»
Για την πορεία του πρωταθλήματος, με αφορμή και την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου της Super League, μίλησε ο Σάκης Τσιώλης.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για πολλά πράγματα στο ραδιοφωνικό σταθμό NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ενώ αναφέρθηκε επίσης και στην μάχη του τίτλου, χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό ως το απόλυτο φαβορί για κατάκτησή του.

Μεταξύ άλλων οι δηλώσεις του Τσιώλη:

-Για τη μάχη στην κορυφή ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ:

«Ρεαλιστικά θα πω ότι ο Ολυμπιακός έδωσε μία ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, αλλά δεν την εκμεταλλεύτηκαν και τα πράγματα τώρα έγιναν πάρα πολύ δύσκολα. Πλέον είναι απίθανο να μπει σφήνα ο ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός είναι πιο ανταγωνιστικός. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να συνέλθει για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, να αλλάξει η εικόνα του. Αν λάβουμε υπ’ όψιν μας τι έχει συμβεί στα τελευταία τρία ματς, έχει δεχθεί δέκα γκολ και είναι δύσκολο μία ομάδα να κατακτήσει πρωτάθλημα δεχόμενη τόσα τέρματα».


-Για το αν είδε κάποια διαφορά στον Ολυμπιακό σε σχέση με τον Μίτσελ στο πρώτο παιχνίδι του Περέιρα:

«Υπήρχε μία φορά στο σύστημα, αφού δεν έπαιζε με δύο αμυντικά χαφ, αλλά με δύο μεσοεπιθετικούς πίσω από τον Μήτρογλου. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις του προπονητή, είναι κάτι που είχα κάνει με τον Ουσέρο στον Αστέρα. Όταν έχεις δύο αμυντικά χαφ είναι δύσκολο να αλλάξεις το σύστημα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Η ψυχολογία του ποδοσφαιρικού τμήματος αλλάζει, αφού όλοι θέλουν να αποδείξουν ότι αξίζουν να παίζουν ως βασικοί».

-Για το αν είχε ευθύνες ο Μίτσελ, όπως υποστήριζε η διοίκηση του Ολυμπιακού:

«Νομίζω ότι προέκυψε ρουτίνα και υπήρξε διαφορετική φιλοσοφία στην Ελλάδα σε σχέση με τις επιτυχίες στην Ευρώπη. Δεν το περίμεναν να έχουν τόσα αρνητικά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ