2015-01-13 18:07:27
Φωτογραφία για ΝΕΕΣ... ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΣΙ
«Φωτιά» στα σενάρια που τον θέλουν να σκέφτεται να φύγει από τη Μπαρτσελόνα έβαλε ο Λιονέλ Μέσι.

Αν και σε συνέντευξή του στο επίσημο κανάλι της Μπαρτσελόνα δήλωσε ότι θα παραμείνει στην ομάδα, λίγο πριν την ανακοίνωση του φετινού νικητή της Χρυσής Μπάλας δημιούργησε... πάλι ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, όταν ρωτήθηκε για το μέλλον του, απάντησε: «Δεν ξέρω αν στο μέλλον θα παίξω στη Νιούελς, ούτε ξέρω πού θα είμαι του χρόνου. Όπως είπε και ο Κριστιάνο, το ποδόσφαιρο έχει γυρίσματα και μπορεί να συμβεί το ο,τιδήποτε».

Παράλληλα, ο αστέρας των «μπλαουγκράνα» είπε για:

Τη χρήση της τεχνολογίας στο ποδόσφαιρο: «Θεωρώ ότι είναι καλή η χρήση της τεχνολογίας»

Εθνικές ομάδες vs Σύλλογοι: «Το πρόγραμμα είναι πολύ βαρύ και το να πας να παίξεις με την εθνική αλλάζει τα πάντα, αλλά προσπαθούμε να προσαρμοστούμε και να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα και την εθνική»


Με ποιόν θα ήθελε να παίξει: «Θα μου άρεσε να παίξω με πολλούς παίκτες»

Το 2015: «Στόχος είναι να κερδίσουμε ό,τι διεκδικούμε και θα παλέψουμε για κάθε τίτλο. Το καλοκαίρι έχουμε το Κόπα Αμέρικα και η Αργεντινή θέλει να το κερδίσει»

Τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αυτό που έκανε ο Κριστιάνο είναι εντυπωσιακό. Κέρδισε το Copa del Rey, το Champions League, έσπασε το ρεκόρ των γκολ… Ήταν εντυπωσιακός»

Το αν θα ήθελε να παίξει με τον Κριστιάνο: «Πιστεύω θα είναι δύσκολο δίπλα του, αλλά σίγουρα θα ήταν καλό να παίξω μαζί του»

Τη Χρυσή Μπάλα: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, είναι η 8η χρονιά μου κι αυτό δεν είναι εύκολο»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ