2015-01-20 14:34:34
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΛΑΜΠΟΡΑΛ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΕΦ!
Ο Ολυμπιακός έκανε το… καθήκον του κόντρα στον Πανελευσινιακό και, τώρα, ετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα του με τη Λαμποράλ Κούτσα.

Οι ερυθρόλευκοι όχι απλώς δεν υποτίμησαν τον αντίπαλό τους, αλλά τον σεβάστηκαν στο έπακρο, διαλύοντάς τον στο κλειστό της Γούβας, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Basket League. Έτσι, έκλεισαν τον πρώτο γύρο του ελληνικού πρωταθλήματος με εμφατικό τρόπο και από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του στρέφουν, πλέον, την προσοχή τους στον εντός έδρας αγώνα τους με τη Λαμποράλ Κούτσα, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή (23/01, 21.30) στο ΣΕΦ για την 4η αγωνιστική του Top 16 της Ευρωλίγκας.

Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν και στην κανονική περίοδο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, με τον Ολυμπιακό να κερδίζει δύσκολα στο ΣΕΦ με 63-57 και να χάνει στη Βιτόρια με 89-70. Οι ερυθρόλευκοι είναι αήττητοι μέχρι στιγμής στη δεύτερη φάση, έχοντας κάνει το «τρία στα τρία», και φυσικά θέλουν ακόμα μια νίκη μέσα στο «σπίτι» τους.


Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει σίγουρα στη διάθεσή του απέναντι στους Βάσκους τους γνωστούς τραυματίες Ιωάννη Παπαπέτρου και Δημήτρη Αγραβάνη, ενώ αμφίβολοι είναι οι Όλιβερ Λαφαγιέτ (πιο πιθανό είναι να μείνει εκτός) και Μπρεντ Πέτγουεϊ (50-50 η συμμετοχή του)  που δεν έπαιξαν χθες (19/01).

Η προετοιμασία τους θα ξεκινήσει σήμερα (20/01) στο φαληρικό στάδιο.

Από εκεί και πέρα, ο κόσμος του Ολυμπιακού -και μιλάμε γι'αυτούς που δεν πατάνε το πόδι τους στο ΣΕΦ αλλά βγαίνουν να κράξουν στις ήττες-, καλό θα είναι να το πάρουν... αλλιώς και να βρεθούν αυτή τη φορά στο γήπεδο, γιατί είναι άδικο γι'αυτή την ομάδα τώρα που μας έχει ανάγκη να παίζει σε μισο-άδειο γήπεδο. Μετά και τη μεγάλη νίκη στην Πόλη επί της Φενέρ η ομάδα αξίζει το χειροκρότημα και τη συμπαράσταση όλων μας!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ