2015-01-29 23:59:25
Φωτογραφία για «Ο πιο αθλητικός ψηλός στην Ευρώπη»
Το «πολυβόλο» της Ούνιξ Καζάν Κιθ Λάνγκφορντ ακτινογραφεί για... λογαριασμό του SDNA το προφίλ του Γκάνι Λαουάλ, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες στην Αρμάνι Μιλάνο και την περυσινή σεζόν αντιμετώπισαν τέσσερις φορές τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στο Top16 της Ευρωλίγκας.

Ο31χρονος γκαρντ άνοιξε την κάμερα του Face Time και άρχισε να απαντά πρόθυμα σε όλα τα ερωτήματα για τον 26χρονο σέντερ αποδίδοντάς του ένα πολύ κολακευτικό σχόλιο με το καλησπέρα.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει πιο αθλητικός ψηλός στην Ευρώπη από τον Γκάνι. Δεν αντιλέγω, και ο Τζέιμς Γκιστ είναι πολύ αθλητικός, αλλά ο Γκάνι έχει απίστευτη αλτική ικανότητα, είναι φοβερός στα επιθετικά ριμπάουντ και παίζει όπως λέμε above the rim, πάνω από το ύψος της στεφάνης. Είμαι σίγουρος ότι ο Παναθηναϊκός πήρε αυτό που έψαχνε», τόνισε στο SDNA.gr ο Λάνγκφορντ, ο οποίος έμαθε τα νέα από τον συμπαίκτη του στο Καζάν Τζέιμς Ουάιτ, που εκπροσωπείται από την ίδια εταιρεία μάνατζμεντ με τον Λαουάλ. 


«Θα δείτε μοναδικά άλει-ουπ καρφώματα! Γενικά, ο Γκάνι είναι πολύ θεαματικός παίκτης και μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό με τα ριμπάουντ του, την άμυνα, αλλά και τους πόντους του. Αρκεί να μην του ζητήσουν τρελά πράγματα, διότι είναι εξαιρετικός στα τελειώματα των φάσεων, ωστόσο δυσκολεύεται κάπως στο διάβασμα του παιχνιδιού και θυμάμαι ότι πέρυσι στην Αρμάνι τού είχαν σφυρίξει αρκετές φορές βήματα. Η ενέργειά του, όμως, είναι μνημειώδης και είμαι σίγουρος ότι ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς θα ενθουσιαστεί από αυτό το στοιχείο», σχολιάζει ο Αμερικανός και βγάζει το καπέλο στον Λαουάλ για τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του. 

«Είναι ένα πολύ θρήσκο παιδί, που προσεύχεται πάντα πριν από τους αγώνες. Και είναι μόνιμη πηγή θετικής ενέργειας. Οτιδήποτε άσχημο και αν συνέβαινε, από ένα κακό αποτέλεσμα μέχρι ένα προσωπικό πρόβλημα, ικανό να χαλάσει τη διάθεση της ομάδας, ο Γκάνι ήταν πάντα εκεί για να εμψυχώσει τους συμπαίκτες του στα αποδυτήρια και να προτείνει τη λύση. Πριν από δύο εβδομάδες μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Και σήμερα μαθαίνω ότι έκλεισε στον Παναθηναϊκό. Συγχαρητήρια, λοιπόν, και καλό υπόλοιπο σεζόν σε έναν από τους καλύτερους συμπαίκτες που είχα ποτέ», εκμυστηρεύτηκε ο Λάννκφορντ.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ