2015-02-02 09:42:27
Φωτογραφία για Συγκλονίζουν τα τελευταία λεπτά του κορυφαίου όλων πιλότου της Φόρμουλα 1 [video]
Οι τελευταίες στιγμές του κορυφαίου πιλότου που έμεινε στην ιστορία, δεν θα μπορούσαν να μην καταγραφούν από τις κάμερες και φυσικά να μην κάνουν τον γύρο του διαδικτύου ακόμα και μετά από σχεδόν χρόνια από την ημέρα που ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχασε ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια του, τον Άιρτον Σένα.

Ήταν η 1η Μαΐου του 1994 όταν ο τότε 34χρονος Βραζιλιάνος πιλότος της Φόρμουλα 1, θα μάγευε για τελευταία φορά με τις οδηγικές ικανότητές του...

«Οι αγώνες, ο ανταγωνισμός είναι μέσα στο αίμα μου, είναι μέρος του εαυτού μου. Θα μπορούσα να το έκανα αυτό για όλη μου τη ζωή...» είχε πει κάποτε ενώ τραγική ειρωνεία αποτελεί η δήλωση λίγους μήνες πριν τον θάνατο του:

«Αν ποτέ έχω κάποιο ατύχημα που τελικά θα μου στοιχίσει τη ζωή μου, θα ήθελα να γίνει μια και έξω. Δεν θα ήθελα να περάσω ούτε στιγμή σε αναπηρικό καρότσι. Ούτε θέλω να καταλήξω σε κάποιο νοσοκομείο, υποφέροντας από κάποια τραύματα. Αν είναι να ζήσω, θέλω να ζήσω έντονα μια ζωή πλήρη».

Έτσι έμελλε να είναι και το τέλος του, απότομο, όταν το μονοθέσια της Williams δεν έστριψε ποτέ στην έβδομη στροφή (Ταμπουρέλο) στην πίστα του Σαν Μαρίνο και ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έπεσε με 217 χιλιόμετρα την ώρα πάνω στις προστατευτικές μπάρες και «πέταξε» για άλλα μέρη.

Δείτε την τον τελευταίο συγκλονιστικό αγώνα του κορυφαίου όλων καθώς και το βίντεο αφιέρωμα που έγινε με τις μοναδικές επιτυχίες του που έμειναν στην ιστορία.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ