2015-02-05 17:36:17
Φωτογραφία για ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΣΕΦ!
Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί στο ΣΕΦ την αήττητη ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ακόμα ένας διαγωνισμός ημιχρόνου περιμένει τους οπαδούς του.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν... δύσκολη αποστολή να φέρουν εις πέρας στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκας, καθώς θα παίξουν στο φαληρικό στάδιο κόντρα στους Ρώσους, που παραμένουν χωρίς ήττα από την έναρξη της φετινής διοργάνωσης. Όπως ανακοινώθηκε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της ΚΑΕ Ολυμπιακός σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης θα υπάρχει και σήμερα (05/02, 21.45) διαγωνισμός ημιχρόνου για τους οπαδούς του Θρύλου, σε συνεργασία με τη χορηγό εταιρία Nike.

Η ανακοίνωση, μέσω Facebook:

«Ολυμπιακός - ΤΣΣΚΑ Μόσχας αύριο στις 21.45 στο ΣΕΦ και όπως πάντα στο ημίχρονο θα υπάρχει διαγωνισμός «Σκόραρε και κέρδισε Nike»! Παρακαλούμε όσοι ενδιαφέρεστε δηλώστε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα της εφαρμογής «Διαγωνισμός Ημιχρόνου» με τα στοιχεία σας (όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο και e-mail) και αφού γίνει η κλήρωση θα σας καλέσουμε για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό. Προϋπόθεση για τη συμμετοχή σας να έχετε προμηθευτεί εισιτήριο για τον αγώνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ