2015-02-10 20:29:17
Φωτογραφία για Με την συμμετοχή του Αχ. Μπέου, το παλλαϊκό συλλαλητήριο στο Βόλο
Δυνατό αναμένεται το παρών των πολιτών του Βόλου στο παλλαϊκό συλλαλητήριο που... διοργανώνεται το απόγευμα της Τετάρτης, όπως και σε άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας και πιο συγκεκριμένα στην παραλία του Βόλου, στις 6.00 το απόγευμα, με αφορμή τη διεξαγωγή του έκτακτου Eurogroup για το οικονομικό θέμα της Ελλάδας.

Με φορείς και συλλογικότητες της Μαγνησίας να απευθύνουν καλέσματα προς τους πολίτες, κάλεσμα εξέδωσε και το γραφείο Τύπου του Δημάρχου Βόλου, ο οποίος ως πρώτος πολίτης καλεί τις Βολιώτισσες και τους Βολιώτες "να μετάσχουν στο συλλαλητήριο στήριξης στις προσπάθειες της Κυβέρνησης, εν όψει των κρίσιμων συνεδριάσεων του Eurogroup και της Συνόδου Κορυφής, όπως τονίζεται στην σχετική ανακοίνωση.

"Η μαζική συμμετοχή στο παλλαϊκό συλλαλητήριο, που διοργανώνεται την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στις 6.00 το απόγευμα στην παραλία του Βόλου, είναι μια κορυφαία πράξη ευθύνης για να σταλεί παντού το μήνυμα ότι ο ελληνικός λαός, ανεξαρτήτως πολιτικής ή κομματικής προέλευσης και επιλογής, στηρίζει την προσπάθεια να μπει ένα τέλος στη λιτότητα και να υπάρξει και πάλι σε αυτό τον τόπο μια κοινωνία συνοχής, με ευημερία για όλους", καταλήγει η ανακοίνωση του Δημάρχου.

Το συλλαλητήριο του Βόλου, όπως και των υπόλοιπων πόλεων, διοργανώθηκαν αυθόρμητα από πολίτες μέσω του facebook.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ