2015-02-21 13:26:11
Φωτογραφία για Μαρία Έλενα Κυριάκου: O λόγος που θύμωσε η Δέσποινα Βανδή μαζί της
Η Μαρία Έλενα Κυριάκου φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Μία» το μεσημέρι της Πέμπτης. Η τραγουδίστρια μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για την «εξαφάνισή» της μετά τη νίκη της στο «The Voice», για τα παιδιά της, για τις προτάσεις που αρνήθηκε αλλά και για την υποψηφιότητά της στη Eurovision.

«Έκανα πολλά δημιουργικά πράγματα στην Κύπρο. Ήταν συνειδητά όλα αυτά, έπρεπε να μείνω στην Κύπρο λόγω των παιδιών. Έχω τρία αγόρια, επτά, τεσσεράμισι και τριών ετών. Είναι δύσκολο να φέρω τα παιδιά στην Ελλάδα, τους θέλει ο μπαμπάς τους εκεί, κοντά του. Μόνο αν μου δώσει εκείνος την έγκριση θα το κάνω. Η αλήθεια είναι ότι είχα αρκετές προτάσεις για την Αθήνα αλλά έπρεπε να απουσιάζω 4 και 5 ημέρες την εβδομάδα. Είχα πρόταση από τη θεατρική παράσταση “Σμύρνη μου αγαπημένη” της Μιμής Ντενίση, αλλά δεν μπορούσα, ήταν πολλές ημέρες και το μετάνιωσα και θύμωσε και η coach μου (σ.σ.: η Δέσποινα Βανδή) γιατί μου είπε ότι έπρεπε να το κάνω». Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει ο πρώην σύζυγός της που δεν της δίνει την ευκαιρία να κάνει καριέρα, εκείνη απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω πώς νιώθει, δεν το συζητήσαμε. Είναι απαιτητικός με τις ώρες και τις ημέρες που βλέπει τα παιδιά. Με τίποτα δεν θα δεχόταν κάτι τέτοιο».


Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο τραγούδι με το οποίο είναι υποψήφια για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision: «Όταν έβλεπα τη Eurovision μικρή με έπιανε ταχυκαρδία και έλεγα πότε θα βρεθώ κι εγώ εκεί και τώρα μου φαίνεται ψέμα που είμαι τόσο κοντά σε αυτό» σχολίασε.

Δες το βίντεο:

Πηγή: Yupiii
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ