2015-02-27 14:01:10
Φωτογραφία για Πάτρα: Συνελήφθησαν ο πλοίαρχος και ο υποπλοίαρχος για το θάνατο του ναυτικού στο Δρέπανο
Στη σύλληψη του πλοιάρχου και του υποπλοιάρχου του πλοίου στο οποίο έχασε χθες τη ζωή του ένας ναυτικός και τραυματίστηκαν άλλοι τρεις στο Δρέπανο, προχώρησε το Λιμεναρχείο της Πάτρας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

Αναφορικά με το θάνατο αλλοδαπού ναυτικού εντός του Μ/V πλοίου “KOSMAS V”, σημαίας Παναμά, στο λιμένα Δρέπανο Αχαΐας (Εγκαταστάσεις ΤΙΤΑΝ), από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Ρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν ο 39χρονος Πλοίαρχος και ο 48χρονος Υποπλοίαρχος του πλοίου.

Επιπρόσθετα, η σορός του θανόντος μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομήςστην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ρίου, ενώ ένας εκ των τριών μελών του πληρώματος νοσηλεύεται στην εντατική μονάδα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου και τα υπόλοιπα δύο μέλη παραμένουν νοσηλευόμενα στο ειδικό νοσοκομείο νοσημάτων θώρακος “ΑΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ”, για περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις.

Τέλος, κατόπιν εντολής κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών διορίσθηκαν δύο πραγματογνώμονες, οι οποίοι θα διενεργήσουν πραγματογνωμοσύνη αφού εξασφαλιστούν οι συνθήκες και ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας επί του πλοίου.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ