2015-03-17 11:54:16
Φωτογραφία για ΣΤΟΝ... ΧΑΡΑ ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ, ΟΧΙ ΣΕ ΠΕΡΕΪΡΑ - ΚΑΣΑΜΙ!
Οπαδός της ΑΕΚ, που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό μαζί με το ανήλικο παιδί του, θέλει να κινηθεί... νομικά κατά του προπονητή και του παίκτη των ερυθρόλευκων.

Όπως αναφέρει σήμερα δημοσίευμα της "Ώρας των Σπορ", ένας οπαδός της ΑΕΚ που είδε το ματς από τη θύρα 29 του "Σπύρος Λούης" μαζί με τον 11χρονο γιο του, έχει αποφασίσει να κινηθεί νομικά κατά του Βίτορ Περέιρα και του Παϊτίμ Κασάμι ισχυριζόμενος πως... προσβλήθηκε από τη συμπεριφορά τους.

Μάλιστα, στην εν λόγω εφημερίδα φιλοξενούνται και δηλώσεις του οπαδού που αναφέρει: "Ήμουν στη θύρα 29. Το είδε όλη η Ελλάδα, εγώ προσβλήθηκα όπως και τα παιδιά μου. Το θέμα δεν είναι οπαδικό. Είμαι φίλος και με τους συνδεσμίτες του Ολυμπιακού στην πόλη μου και με ξέρουν όλοι. Όποιος ήταν παρών στη θύρα 29 και θέλει να μας στηρίξει μπορεί να έρθει".

Άλλωστε και η ΠΑΕ ΑΕΚ στην απολογία της για το "ντου" που έγινε πριν το τέλος του αγώνα, θα υποστηρίξει ότι οι οπαδοί προκλήθηκαν από τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων
. Το γεγονός βέβαια ότι οι εν λόγω οπαδοί έκαναν "ντου" πριν καν φτάσει ο Χάρα στο σημαιάκι του κόρνερ και αρχίσουν οι πανηγυρισμοί, λίγο τους νιάζει * Προφανώς τον... θιγμένο μπαμπά δεν πείραξαν και πολύ τα αηδιαστικά συνθήματα και μπινελίκια που άκουγαν οι παίκτες του Ολυμπιακού και ειδικά ο Μανιάτης και άκουγε το ανήλικο παιδί του, τον πείραξαν οι πανηγυρισμοί των αντιπάλων, όταν με ίδιο και χειρότερο τρόπο έχουν πανηγυρίσει δεκάδες φορές παίκτες της ομάδας του κατά το παρελθόν.

Μήπως να κάνεις μήνυση στον... Χάρα θιγμένε μπαμπά που σας έκανε να φύγετε με σκυμμένο κεφάλι στον αγώνα της ζωής σας;
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ