2015-03-17 23:36:11
Φωτογραφία για «ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ» ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΓΙΑ... ΠΡΩΗΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ!
«Σφαγή» ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Ζόραν Έρτσεγκ, αναμένεται να γίνει το καλοκαίρι που έρχεται σύμφωνα με τον ισπανικό Τύπο!

Εκτός από τα παρκέ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα δώσουν κι άλλο… clasico το καλοκαίρι για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού! Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα «encestando.es», οι δύο «αιώνιοι» του ισπανικού μπάσκετ έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον Σέρβο φόργουορντ, ο οποίος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γαλατασαράι.

Το καλοκαίρι που πέρασε η «βασίλισσα» είχε κάνει μία… έρευνα για την απόκτησή του, προορίζοντάς τον για αντικαταστάτη του Νίκολα Μίροτιτς, ωστόσο η Γαλατά αξίωνε ένα ποσό ύψους δύο εκατ. ευρώ συν τους φόρους για να τον παραχωρήσει.

Μάλιστα, λόγω των πολλών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η τουρκική ομάδα, οι «μερένχες» επανήλθαν για τον πρώην ερυθρόλευκο στα μέσα της σεζόν, ωστόσο ο Εργκίν Αταμάν δεν τον άφηνε να φύγει.

Από την άλλη, στους Καταλανούς αναμένονται αρκετές αποχωρήσεις το καλοκαίρι, καθώς λήγουν τα συμβόλαια των Λάμπε, Νάχμπαρ, Τοντόροβιτς και Τόμιτς. Οι δύο πρώτοι, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν πρόκειται να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, ενώ οι δύο επόμενοι σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο του NBA.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ