2015-03-21 14:08:06
Φωτογραφία για ΤΩΡΑ ΑΠΕΙΛΕΙ Ο ΠΑΟΚ... ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ;;;
Super League και 4ος έδωσαν το «οκ» για να γίνει το ματς του ΠΑΟΚ με τον Πανθρακικό, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να... απειλεί με μηνύσεις αν κάποιος παίκτης της τραυματιστεί!

Στη σύσκεψη που έγινε το πρωί, η Λίγκα άφησε την τελική απόφαση στον διαιτητή, τονίζοντας ότι αυτή δίνει το πράσινο φως. Από την μεριά του ο 4ος που παραβρέθηκε, δήλωσε ότι ο αγωνιστικός χώρος είναι σχετικά καλός και ότι στο συγκεκριμένο γήπεδο έχουν γίνει ματς κάτω από χειρότερες συνθήκες.

Όσο για τον ΠΑΟΚ, η διοίκηση του συλλόγου έστειλε... επιστολές, τόσο στην Λίγκα, όσο και στην εταιρία Hellas Ot, γνωστοποιώντας την πρόθεσή του να προχωρήσει σε μηνύσεις για διαφυγόντα κέρδη, σε περίπτωση που υπάρξει κάποιος τραυματισμός παίκτη στο παιχνίδι.

* Όταν ο Ολυμπιακός ήταν να παίξει... πόλο στο γήπεδο της Κομοτηνής μετά τις συνεχείς βροχοπτώσεις και το άκρως επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα τερέν του γηπέδου, ΟΛΟΙ, μεταξύ των οποίων και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, ωρυόντουσαν ότι το ματς έπρεπε να γίνει, ότι υπάρχει ειδική μεταχείρηση στον Ολυμπιακό, ενόψει ΑΕΚ, ότι είναι σκάνδαλο που δεν γίνεται ο αγώνας, ότι... ότι... ότι...!


Τώρα που είναι να παίξει ο ΠΑΟΚ , που δεν βρέχει και που έχουν γίνει και τα απαραίτητα έργα βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου και οι αρμόδιες αρχές δίνουν τη συγκατάθεσή τους να διεξαχθεί το ματς, ο ΠΑΟΚ κάνει τα αδύνατα - δυνατά για να μη γίνει ο αγώνας και απειλεί και από πάνω!

Τότε δηλαδή ήταν κατάλληλος ο αγωνιστικός χώρος και τώρα που έχουν γίνει και έργα δεν είναι; Φυσικά και προέχει η υγεία και η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών ανεξαρτήτου χρώματος, αλλά τα δυο μέτρα και δυο σταθμά που βλέπουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ παντού γύρω τους μήπως τελικά είναι από τη μεριά τους; Ή όσοι φοράνε ερυθρόλευκα δεν κινδυνεύουν;

Αυτά τα ολίγα για να σκέφτεστε ΠΡΙΝ μιλήσετε γιατί ΟΛΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ