2015-04-02 04:39:07
Φωτογραφία για Θαυμάστρια της Angelina Jolie η Katie Holmes
Η Angelina Jolie τις δύο τελευταίες εβδομάδες αποτελεί το πρώτο θέμα συζήτησης εκτός και εντός του Hollywood Η νέα περιπέτεια με την υγεία της, η εξομολόγησή της για την αφαίρεση των ωοθηκών της και τέλος ο συγκινητικός της λόγος στα Kid's Choice Award συζητήθηκαν αρκετά.

Υπήρξαν μερικοί που σχολίασαν αρνητικά την εξομολόγηση της ηθοποιού και κάποιοι που δήλωσαν έμπρακτα την υποστήριξή τους.

Μέσα, λοιπόν, στους ανθρώπους που ανατρίχιασαν και θαύμασαν για ακόμη μία φορά τη γυναίκα αυτή είναι και η Katie Holmes.

Η ηθοποιός μαζί με την κόρη της Suri βρέθηκαν στο κοινό των βραβείων και κατά χειροκρότησαν το λόγο της Angie. Μάλιστα η ίδια δήλωσε μεγάλη fan της και τη χαρακτήρισε ως πηγή... έμπνευσης.

«Είναι καταπληκτική σε όλες τις πτυχές της ζωής της», πρόσθεσε η πρώην σύζυγος του Tom Cruise «και η τελευταία της ομιλία το επιβεβαίωσε».

Μπορεί να μη μίλησαν καθόλου κατά τη διάρκεια της βραδιάς, αλλά η ηθοποιός με το δικό της τρόπο θέλησε να δείξει τη συμπαράστασή της στη σύζυγο του Brad Pitt. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ