2015-04-13 21:29:02
Φωτογραφία για Τρόμος σε αεροσκάφος της Jet Airways κατά την προσγείωση
Τυχεροί στάθηκαν οι 59 επιβάτες πτήσης της Jet Airways, όταν το αεροσκάφος στο οποίο επέβαιναν κατέρρευσε στην κυριολεξία, όταν προσγειώθηκε, στο αεροδρόμιο Khajurahο στην Ινδία.

Το αεροσκάφος Boeing 737-800 των ινδικών αερογραμμών άρχισε να γέρνει προς τη μία πλευρά και ο κινητήρας αποκολλήθηκε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προσγείωσης.

Με ψυχραιμία, ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο, το οποίο εκκενώθηκε άμεσα, με τους επιβάτες και το 8μελες πλήρωμα να το εγκαταλείπουν από τις τσουλήθρες και να μεταφέρονται με ασφάλεια στον τερματικό σταθμό

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε στο Twitter, η αεροπορική εταιρεία έκανε λόγο για τεχνικό πρόβλημα στον μηχανισμό προσγείωσης. Διέψευσε παράλληλα τις μαρτυρίες επιβατών ότι ξέσπασε φωτιά στο αεροσκάφος.

Νωρίτερα, μέσα ενημέρωσης της Ινδίας μετέδωσαν ότι οι επιβάτες είδαν να βγαίνει καπνός όταν κατέρρευσε το αριστερό φτερό του αεροπλάνου.

Κυβερνητικός αξιωματούχος δήλωσε στην Indian Express ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο, ο αεροδιάδρομος αναμένεται να παραμείνει κλειστός για 48 ώρες.

Οι επιβάτες, πάντως, συνέχισαν το ταξίδι τους στο Νέο Δελχί, με άλλο αεροσκάφος.

Πηγή: madata
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ