2015-04-21 17:40:13
Φωτογραφία για ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΣΑΛΒΑΔΟΡ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ...
Ο Μανόλο Σαλβαδόρ δηλώνει στο "Gazzetta.gr" κολακευμένος που συνδέεται το όνομά του με τον Ολυμπιακό, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως έχει συμβόλαιο με την Λεβάντε και ότι δεν έχει μιλήσει με τους ερυθρόλευκους.

Στις δηλώσεις του ο Μανόλο Σαλβαδόρ είπε αρχικά πως είναι ενήμερος για τα όσα γράφονται για εκείνον στον ισπανικό Τύπο για τον Ολυμπιακό.

«Είναι αλήθεια πως ξέρω τις πληροφορίες που μου μεταφέρετε. Έχω διαβάσει στον ισπανικό Τύπο τι αναφέρθηκε για μένα και τον Ολυμπιακό όμως δεν ξέρω κάτι. Δεν γνωρίζω τίποτα αυτήν την στιγμή και δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τον Ολυμπιακό», επισήμανε και στη συνέχεια ερωτηθείς για την προοπτική μίας τέτοιας δουλειάς σχολίασε:

«Ο Ολυμπιακός είναι ένας μεγάλος και πολύ γνωστός σύλλογος με συμμετοχές στην Ευρώπη. Είναι σίγουρα κάτι πολύ ωραίο και τιμητικό για μένα. Να με συνδέουν με μία τέτοια ομάδα που μπορεί να σου δώσει την ευκαιρία να δουλέψεις σε πολύ καλό επίπεδο. Όμως έχω συμβόλαιο με την Λεβάντε. Η δουλειά μου είναι ακόμα εδώ. Το συμβόλαιό μου είναι σε ισχύ και τουλάχιστον έως τώρα παραμένω στην Λεβάντε».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ