2015-04-26 18:06:47
Φωτογραφία για ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Γ.Γ. ΤΟΥ ΥΠΕΘΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ
Για «σωρεία ανακριβειών και χαλκευμένων στοιχείων» κάνει λόγο ο γενικός γραμματέας του ΥΠΕΘΑ Γιάννης Ταφύλλης σε γραπτή του ανακοίνωση, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», που τον συνδέει με τη Lockheed Martin χαρακτηρίζοντάς τον «υπεργολάβο» της σε πρόγραμμα αντισταθμιστικών ωφελημάτων. Προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη και τονίζει: «Δεν έχω καμία απολύτως σχέση με σύστημα που παρέλαβε η Πολεμική Αεροπορία, που κατά το δημοσίευμα τη ζημίωσε, ούτε με την όποια εταιρεία το υλοποίησε».

Ο κ. Ταφύλλης τονίζει ότι απασχολήθηκα για δύο χρόνια περίπου στην εταιρεία Ελληνικά Λειτουργικά Συστήματα Α.Ε. ως project manager για την ανάπτυξη πληροφοριακού συστήματος με τελικό αποδέκτη την Αεροπορία, με τη σύμβαση αυτή να ακυρώνεται το 2006 από την οφειλέτρια εταιρεία (LM) και να ανατίθεται σε τρίτη. 

«Μετά την αποστρατεία μου εργάστηκα για τρία χρόνια ως σύμβουλος πληροφορικής στο στρατηγείο Νοτιοκεντρικής Ευρώπης και όχι σε εξοπλιστικά προγράμματα όπως διατείνεται το δημοσίευμα», συμπληρώνει και συνεχίζει:


«Σε ότι αφορά την καταγγελία στη Δικαιοσύνη που εμπλέκει το πρόσωπό μου, την οποία θα συνδράμω ευχαρίστως όποτε κληθώ, το δημοσίευμα παρέλειψε επιμελώς  να αναφερθεί σε γνωστά στοιχεία που θα βοηθούσαν να γίνει αντιληπτό το ποιος τελικά καταγγέλλει και τι».

Όπως εκτιμά ο κ. Ταφύλλης, η όλη επίθεση στο πρόσωπό του εντάσσεται «σ' ένα πόλεμο υπονόμευσης και φθοράς της κυβέρνησης που εκπορεύεται από συγκεκριμένα κέντρα».

ΑΜΠΕ

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ