2015-04-26 18:08:05
Φωτογραφία για Βενιζέλος: Προς «εθνική τραγωδία» εντός του ευρώ
Σύμμαχο στο Ποτάμι βλέπει το ΠΑΣΟΚ το οποίο αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του σε κυβέρνηση που θα συγκροτηθεί από την παρούσα Βουλή, θέτοντας... όρο την υιοθέτηση της «μόνης εφικτής στρατηγικής». Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη του στην «Καθημερινή της Κυριακής» περιγράφει το κόμμα του Στ. Θεοδωράκη ως «πραγματικότητα» που πρέπει να ληφθεί υπόψη για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς, αλλά και του χώρου ο οποίος ανήκε παραδοσιακά στις δυνάμεις του Κέντρου.

Επίσης κάνει λόγο για επιδείνωση των πραγματικών μεγεθών της οικονομίας, στρατηγικό εγκλωβισμό του Μαξίμου και συσσώρευση προβλημάτων εάν το Μέγαρο Μαξίμου επιλέξει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, ενώ εκτιμά ότι η στρατηγική της κυβέρνησης οδηγεί σε επιστροφή στην ύφεση, αύξηση της ανεργίας και, νομοτελειακά, σε τρίτο μνημόνιο.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει τον κ. Γ. Παπανδρέου υπαίτιο των επιδόσεων του κόμματος στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές. Ο κ. Βενιζέλος επανέρχεται, μετά τις σχετικές δηλώσεις του κ. Φ. Κουβέλη, και στο θέρος του 2014. Τότε, υπογραμμίζει, ο ίδιος και ο κ. Σαμαράς πρότειναν από κοινού και κατόπιν συμφωνίας στον κ. Κουβέλη να είναι ο υποψήφιος που θα στηρίξουν Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ για την Προεδρία της Δημοκρατίας κι εκείνος απεδέχθη.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ