2015-04-28 12:36:07
Φωτογραφία για Βρέθηκαν 23 μετανάστες σε παραλία της Σαμοθράκης - Οι 2 όμως έκρυβαν ένα ένοχο μυστικό!
Στον εντοπισμό συνολικά 23 ατόμων που στερούνταν των απαραίτητων νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων σε παραλία της Σαμοθράκης προχώρησαν τη Δευτέρα άνδρες του Λιμενικού.

Όπως ωστόσο αποδείχθηκε οι δύο εκ των... μεταναστών ήταν και οι διακινητές οι οποίοι όπως φαίνεται ακολουθώντας τη συνήθη τακτική των διακινητών επιχείρησαν να κρυφτούν παριστάνοντας τους μετανάστες.

Πιο συγκεκριμένα, η Λιμενική Αρχή Σαμοθράκης ενημερώθηκε για την ύπαρξη ενός ικανού αριθμού παράνομα εισελθόντων αλλοδαπών στην περιοχή "Άνω Μέρα" της Σαμοθράκης και μετέβησαν άμεσα στο σημείο, όπου εντόπισαν στην παραλία Αγίας Παρασκευής είκοσι τρία άτομα, οι οποίοι στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων και συνελήφθησαν, ενώ δύο αλλοδαποί υποδείχθηκαν ως οι φερόμενοι διακινητές  τους.

Προανάκριση διενεργείται από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Σαμοθράκης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης.

Τι αναφέρει η Αστυνομία

Από την πλευρά της η Αστυνομία αναφέρει πως "συνελήφθησαν από Λιμενικούς του Α΄Λ/Τ Σαμοθράκης, (21) μη νόμιμοι μετανάστες, εκ των οποίων (16) υπήκοοι Σομαλίας, (3) Συρίας, (1) Πακιστάν και (1) Αφγανιστάν, καθώς και  (2) υπήκοοι Πακιστάν ως διακινητές αυτών, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Προανάκριση ενεργείται από Α΄ Λ/Τ Σαμοθράκης".

Συλλήψεις και στην Αλεξανδρούπολη

Την ίδια ημέρα ωστόσο οι Αρχές προχώρησαν και στην εντοπισμό και τη σύλληψη 24 ακόμη μεταναστών και ενός διακινητή στην παραλία Απάλου της Αλεξανδρούπολης.

Για την υπόθεση η Αστυνομία αναφέρει "συνελήφθησαν από το Κ. Λ Αλεξανδρούπολης, (24) μη νόμιμοι μετανάστες, εκ των οποίων (23) υπήκοοι Συρίας και (1) Αιγύπτου, καθώς και (1) υπήκοος Μαρόκου,  ως διακινητής αυτών, προερχόμενοι από τα έναντι τουρκικά παράλια. Προανάκριση ενεργείται από το Κ. Λ Αλεξανδρούπολης". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ