2015-04-30 12:27:10
Φωτογραφία για FOCUS ON ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ... «ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ»! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ιωάννης Παπαπέτρου μιλώντας στη Euroleague τόνισε πως ήταν όνειρό του να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και επεσήμανε πως στόχος τόσο των νέων όσο και των παλιών παικτών της ομάδας είναι να επαναφέρουν τον σύλλογο στη κορυφή της Ευρώπης.

Η Euroleague ετοίμασε ένα βίντεο στο οποίο εστιάζει στον Ιωάννη Παπαπέτρου. Στη συνέντευξη του, ο 21χρονος σμολ-φόργουορντ των ερυθρόλευκωνν, αναφέρει πως το να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό ήταν το όνειρό του, ενώ επεσήμανε πως στόχος τόσο των παλιών όσο και των νέων παικτών της ομάδας είναι να επαναφέρουν τον σύλλογο στην κορυφή της Ευρώπης.

Αναλυτικά:

Για τον τραυματισμό που αντιμετώπισε: "Ήταν δύσκολη η περίοδος του τραυματισμού μου στην αρχή της σεζόν (κάταγμα περόνης στο πόδι). Πιθανότατα μία από τις πιο σκληρές περιόδους της ζωής μου. Αλλά τι να πω; Πολλές φορές ο θεός έχει ένα πλάνο και κάνει σχέδια. Έχω πάντως αφήσει πίσω μου εκείνον τον τραυματισμό, είναι παρελθόν για μένα όλο αυτό και είμαι συγκεντρωμένος απόλυτα στο παρόν και στο μέλλον μου".


Για την παρουσία του στη Euroleague: "Το να αγωνίζεσαι στο κορυφαίο επίπεδο, το να φτάνεις σε ένα Final-Four, είναι ένα όνειρο, ένας στόχος, κάτι που προσπαθείς ώστε να το ζήσεις στη καριέρα σου.

Όπως και το να αγωνίζεσαι στη Euroleague, λαμβάνοντας μέρος σε όλα αυτά τα μεγάλα παιχνίδια. Είτε είναι στο γήπεδο σου, είτε εκτός έδρας, παίζοντας μπάσκετ σε μεγάλες έδρες, απέναντι σε ισχυρούς αντιπάλους, σε όμορφες ατμόσφαιρες. Σαν παίκτης θέλω να βγαίνω μπροστά και να βοηθάω την ομάδα μου όταν το έχει ανάγκη".

Για τους στόχους του με την ομάδα: "Προσπαθώ να κάνω πάντα ό,τι χρειάζεται η ομάδα μου ώστε να την βοηθάω να κερδίζει. Αυτό είναι το σημαντικότερο πράγματα που έχεις να κάνεις όταν αγωνίζεσαι στο κορυφαίο επίπεδο και ειδικά σε μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός. Το να κερδίζεις θεωρώ πως είναι το πιο σημαντικό πράγμα. Στόχος μου να κάνω σωστά ό,τι περνάει από το χέρι μου ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της".

Για το γεγονός πως βρέθηκε στο ίδιο Κολέγιο με τον Καούν της ΤΣΣΚΑ: "Ήμασταν με τον Σάσα Καούν μαζί στο ίδιο σχολείο στις ΗΠΑ και αφήσαμε τις πατρίδες μας και οι δύο όταν ήμασταν αρκετά νέοι. Πήγαμε εκεί ώστε να σπουδάσουμε και να παίξουμε μπάσκετ. Νομίζω πως όλα έχουν να κάνουν με τις επιλογές που κάνει ο καθένας. Ήθελα να παίξω μπάσκετ σε Κολέγιο των ΗΠΑ, το ίδιο ήθελε και εκείνος. Και έτυχε κιόλας να βρεθούμε στο ίδιο Κολέγιο (Φλόριντα). Ήταν μία σύμπτωση".

Για το γεγονός πως άφησε το Κολέγιο ώστε να παίξει στον Ολυμπιακό: "Ήταν ένα όνειρο να παίξω μπάσκετ στον Ολυμπιακό. Όταν ήρθα στην ομάδα το καλοκαίρι του 2013 ήταν Πρωταθλητής Ευρώπης επί δύο συναπτά έτη. Μου δόθηκε μία ευκαιρία τότε και θεώρησα πως έπρεπε να την αρπάξω. Δεν μπορούσαν να αρνηθώ την πρόταση του Ολυμπιακού οπότε πήρα απόφαση να αφήσω το Κολέγιο και να επιστρέψω στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό".

Για την παρουσία του Ολυμπιακού στο Final-Four της Μαδρίτης: "Τόσο εγώ που είμαι από τους νεότερους παίκτες στην ομάδα, όσο και οι μεγαλύτεροι από εμένα, όλοι θέλουμε και έχουμε σαν όνειρο να επαναφέρουμε τον Ολυμπιακό στη κορυφή της Ευρώπης. Αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος και για αυτό το πράγμα παλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση".

Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η διοργανώτρια αρχή:
olympiacos-blog
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ