2015-05-03 23:36:04
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΠΟΙΟΣ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο... ΦΟΥΣΤΕΡ!
Όλοι το υποψιαστήκαμε με το κλάμα (δείτε στο σχετικό θέμα ΕΔΩ), αλλά ήρθε και η επιβεβαίωση δια στόματος... Νταβίντ Φουστέρ!

Την είδηση έδωσε πριν από λίγο ο Ισπανός μέσος, ο οποίος ανακοίνωσε ποιος συμπαίκτης του φεύγει από το Λιμάνι.

Με δάκρυα στα μάτια ο Νταβίντ Φουστέρ μίλησε στην κάμερα της Nova και αφού τόνισε πως θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, ανέφερε πως ο "κολλητός" του, Μπάλας Μέγιερι, αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό.

"Έχω περάσει πέντε πολύ σημαντικά χρόνια για την καριέρα μου και την ζωή μου εδώ. Ο κόσμος πάντα με αγαπούσε, έχω μόνο καλά λόγια να πω γι' αυτό και για όσα έζησα στην ομάδα.

Είμαι πολύ συγκινημένος γιατί ο φίλος μου ο Μπάλας Μέγιερι θα μου λείψει. Του αξίζει ένας μεγάλος αποχαιρετισμός. Του αξίζει το καλύτερο, τον αγαπώ", είπε συγκεκριμένα ο Νταβίντ Φουστέρ.

Για το αν εδώ είναι το σπίτι του, απάντησε: «Φυσικά, πάντα όλοι με έκαναν να αισθάνομαι εδώ σαν στο σπίτι μου. Είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ. Θέλω να κλείσω την καριέρα μου εδώ, δεν ξέρουμε τι θα συμβεί ακόμα, αλλά ό,τι και να συμβεί, ο Ολυμπιακός θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Ακολούθως, οι οπαδοί του Ολυμπιακού τον πήραν αγκαλιά, φώναξαν ρυθμικά το όνομά του και ο Ισπανός μέσος έβγαλε δεκάδες φωτογραφίες.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ