2015-05-09 15:14:01
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει την μη τήρηση της συμφωνίας σε πακέτο της Cosmote
Αγαπητό tromaktiko,

είμαι δεκαετίες πελάτης του ΟΤΕ και της Cosmote. Πέρυσι μου πρόσφεραν για ένα χρόνο το βασικό πακέτο σταθερής τηλεφωνίας με μείωση κατά 10 ευρώ στον λογαριασμό του κινητού μου στην Cosmote.

Φέτος τον Ιανουάριο, και ενώ εγώ είχα κάνει αίτηση μεταφοράς του τηλεφώνου μου στη Cyta με πήραν τηλέφωνο από τον ΟΤΕ και μου αντιπρότειναν για δυο χρονια το βασικό πακετο τηλεφωνίας με 24ωρο ίντερνετ συν 5 ευρώ μείωση στον λογαριασμό του κινητού μου. Του αντιπροτεινα να μου αφαιρέσουν 7,50 ευρώ από το κινητό και πράγματι σε 15 λεπτά με ξαναπηραν τηλέφωνο αποδεχόμενοι την πρόταση μου και έκλεισε η συμφωνία.

Δεν έδωσα περαιτέρω σημασία και λόγω εργσιας όταν τον Μάιο διαπίστωσα ότι στους λογαριασμούς του κινητού δεν είχε αφαιρεί ούτε 1 ευρώ. Να σημειώσω ότι οι λογαριασμοί του κινητού έρχονται με mail και εξοφλούνται από τον λογαριασμό μου στην τράπεζα.


Πήρα λοιπόν τον ΟΤΕ τηλέφωνο και διαμαρτυρηθηκα γιατί δεν τήρησαν την συμφωνία. Η απάντηση από τον υπάλληλο του ΟΤΕ κο Χαράλαμπο ήταν «δεν υπάρχει καμία συμφωνία. Αν Θέλετε μπορούμε από τώρα να αφαιρέσουμε 5 ευρώ στον λογαριασμό σας». Τους είπα, λοιπόν, ότι μπορούν να ακούσουν τη συμφωνια αφού ηχογραφείται (άλλωστε είναι η μναδικη απόδειξη που έχουν στα χέρια τους) και να διαπιστώσουν ότι δεν τηρήθηκε. Ο υπαλληλος επέμενε ότι το τηλέφωνο έχει δέσμευση για 2 χρονια και δεν μπορεί να ακούσει καμία ηχογράφηση. Εντύπωση μεγάλη μου έκανε η φράση «αν Θέλετε» που αν μη τι άλλο δείχνει ηλιθιότητα ή στη χειρότερη περίπτωση σε αντιμετωπίζουν σαν αλλοδαπό που δεν καταλαβαίνει τη γλώσσα.

Δυστυχώς πάρα τις οποιες επανειλημμένες προσπάθειες μου, δεν μπόρεσα να βρω λογική απάντηση από τον ΟΤΕ, και λυπάμαι που δεν έχει την ευχέρεια ένας πελάτης να μην έχει πρόσβαση με έναν προϊστάμενο να βρει λύση στο πρόβλημα του.

Αναγκάστηκα να κάνω καταγγελία στον οργανισμό ΕΕΤΤ και περιμένω την συνέχεια!

Ενας πολίτης

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ