2015-05-09 17:32:41
Φωτογραφία για Φόβος και τρόμος για την Κωνσταντίνα Σπύροπούλου - Τα δύσκολα από σήμερα άρχισαν...
Ανοίγω την τηλεόραση και ακούω κάτι διαφορετικό,μια μουσική που δεν είχαν συνηθίσει τα αυτιά το Σάββατο όταν ξυπνούσα, πέρα από την τσιριχτή φωνή της Σπυροπούλου που προσπαθούσε και ακόμα το παλεύει  να αγαπηθεί από τον κόσμο με το ζόρι Κοιτάω και ξαφνικά θυμάμαι πως σήμερα κάνει πρεμιέρα η Μαρία Μπεκατώρου με την εξαιρετική ομάδα της μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 , «Πρωινό Σου-Κου» ο τίτλος της εκπομπής.

Από ποιον να ξεκινήσεις;

Από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα,

αγαπητός άνθρωπος με πολλά χρόνια στο χώρο χωρίς να μας απασχολεί με ποια τα έχει και αν τα έχει και πότε θα τα φτιάξει...Μιλάει με τη δουλειά του και για την εκπομπή της Μαρίας αποτελεί δυνατό χαρτί.

Ας συνεχίσουμε με την ωραία της παρέας 

Άννα Ζηρδέλη, 

θηλυκή παρουσία που ξεχωρίζει! Από το Makedonia Tv στο πλευρό της Μαρίας Μπεκατώρου.

Η επόμενη, σοβαρή διακριτική και με ευγένεια


Την Ελισάβετ Κυρίτση 

Σίγουρα όλοι την θυμόμαστε από την τηλεόραση. Με ένα αληθινό χαμόγελο συνεχώς στο πρόσωπό της που τώρα κάθε Σαββατοκύριακο θα το μοιράζεται με πολλούς τηλεθεατές.

ο Γιώργος Δάσκαλος 

Ζωηρός και ταυτόχρονα ήρεμος, ατάκας και αντικειμενικός

Δεν πέρασε πολύς καιρός από την τελευταία φορά που τον είδαμε μέσα από την εκπομπή "Δέστε τους" στον Alpha. Η εκπομπή για οικογενειακούς λόγους  - έσωθεν,'έξωθεν,άνωθεν και κάτωθεν - δεν πήγε στην επόμενη σεζόν, αλλά ο Γιώργος δε θα μπορούσε να πάει χαμένος,οπότε ξανά κοντά μας.

Τώρα εδώ δύσκολη η κατάσταση - Γιατί εγώ στον κόσμο τον δικό μου - 

Το τελευταίο παιδί - λουλούδι,

ο Φραν, κάποιοι τον είδαν και προσπάθησαν να θυμηθούν από που τον ξέρουν - έτσι έκανα και εγώ - αλλά μετά θυμήθηκα πως τον είχα δει μια μέρα που έφτιαχνα τα νύχια μου μέσα από την συχνότητα του Mad, δεν καταλάβαινα τι έλεγε αλλά μου άρεσε να τον ακούω! Σήμερα ήταν πιο κατανοητός...το μόνο σίγουρο είναι πως ο κόσμος θα τον αγαπήσει.

Τι έχετε να πείτε τώρα;

Tι; Και η Σπυροπούλου; Ε, η Σπυροπούλου όπως τα ξέρετε! Σήμερα ειδικά στην εκπομπή της ήταν όπως όλοι ξέρουμε και φανταζόμαστε! Γκρίνια στο γραφείο, παγωμένο χαμόγελο στην κάμερα και η ομάδα της; A, η ομάδα της πριν κοιμηθεί χθες το βράδυ προσευχήθηκε για το καλό της παρουσιάστριας και την έταξαν για να αγγίξει το 4% και είδομεν...

Τι μας νοιάζει όμως τώρα πια; Το Σαββατοκύριακο πλέον αποκτά ενδιαφέρον και μας γεμίζει με θετική ενέργεια.

Μαρία Μπεκατώρου, εντυπωσιακή, γλυκιά και προσιτή, κάτι που ο κόσμος πάντα λατρεύει αγκαλιάζει και στηρίζει. Η όμορφη Κεφαλονίτισσα αποτελεί την εγγύηση για ένα όμορφο «Πρωινό Σου-Κου».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ