2015-05-13 00:20:13
Φωτογραφία για ΝΙΚΗΣΕ Η ΜΠΑΓΕΡΝ... ΠΕΡΑΣΕ Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Μπαρτσελόνα έπαιξε όσο... χρειαζόταν στο Μόναχο και σε ένα τέταρτο πέτυχε 2 γκολ. Στη συνέχεια πάτησε φρένο δίνοντας στην Μπάγερν τη νίκη με 3-2, κρατώντας όμως αυτή τη... χαρά του τελικού.

Η ομάδα της Καταλονίας με τους Σουάρες και Νεϊμάρ σε δαιμονιώδη κατάσταση έκανε μόνο τα απαραίτητα στο Μόναχο και στην συνέχεια, έχοντας… στην τσέπη το 3-0 του πρώτου ματς, έριξε στροφές και υπέστη μια ανώδυνη ήττα.

Η «Allianz Arena» γέμισε με ελπίδες πρόκρισης, όταν μόλις στο 7ο λεπτό ο Μπενάτια άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, όμως κι αυτές έσβησαν άμεσα. Η «τριπλέτα», Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ συνδυάστηκε άψογα με τον δεύτερο να σερβίρει στον Βραζιλιάνο και αυτός να κάνει το 1-1 στο 15’. Λίγο αργότερα σε φάση καρμπόν με τους «MSN»(29’), ο Ουρουγουανός έδωσε και πάλι έτοιμο γκολ στον Νεϊμάρ κι αυτός έκανε το 1-2. Οι «μπλαουγκράνα» έκαναν συντήρηση στο δεύτερο ημίχρονο και οι Γερμανοί βρήκαν την ευκαιρία να γυρίσουν το ματς με σουτ των Λεβαντόφσκι (59’) και Μίλερ (74’).


Μπάγερν (Πεπ Γκουαρντιόλα): Νόιερ, Ραφίνια, Μπενάτια, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Τσάμπι Αλόνσο, Μίλερ (87' Μαρτίνεθ), Λαμ (68’ Ρόντε), Τιάγκο, Σβαϊνστάιγκερ (87' Γκέτσε) , Λεβαντόφσκι

Στον πάγκο: Ρέινα, Ντάντε, Πισάρο, Γκαουντίνο, Βάιζερ

Μπαρτσελόνα (Λουίς Ενρίκε): Τερ Στέγκεν, Άλβες, Πικέ, Μαστσεράνο, Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς (71’ Ματιέ), Ινιέστα (75' Τσάβι), Μέσι, Σουάρες (46’ Πέδρο), Νεϊμάρ

Στον πάγκο: Μπράβο, Μπαρτρά, Αντριάνο, Ραφίνια

Δείτε τις καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης:
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ