2015-05-15 23:04:11
Φωτογραφία για ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ Π. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΥΣ ΚΑΙ... ΡΩΣΟΥΣ!
Νέες στιγμές... έκστασης ζουν οι αδελφοί Αγγελόπουλοι, μετά τη νέα μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού σε έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έκανε λόγο για «περηφάνια» και «ομαδάρα», ενώ είπε ότι όταν ο Ολυμπιακός πλησίασε στο σκορ, ένιωσε πως οι Ρώσοι άρχισαν να... φοβούνται!

Συγκεκριμένα ο εκ των προέδρων του Ολυμπιακού τόνισε: «Τρελαινόμαστε σήμερα για 2-3 ώρες. Μετά θα γίνει το σκάουτινγκ, έχουμε τον τελικό. Μπορούμε να τρελαθούμε τελείως την Κυριακή. Με τον Ολυμπιακό ζεις κάτι καινούργιο κάθε φορά. Είδαμε σχήμα με Πέτγουεϊ και Πρίντεζη στη φροντ λάιν, να βάζει ο Βασίλης τα πιο δύσκολα σουτ, ενώ ήταν άστοχος έως τότε. Όλοι ήταν ήρεμοι».

Στη συνέχεια ερωτώμενος για τα όσα σκεφτόταν όταν το σκορ ήταν στο -9 απάντησε πως: «Όταν τους φτάσαμε στους 4 πόντους, ένιωσα πως είχαν αρχίσει να τρέμουν τα χεράκια τους. Να μη λέμε αλήθειες; Είχαν καταλάβει πως το comeback είχε ξεκινήσει», είπε και συμπλήρωσε:

«Υπήρχε η ελπίδα ότι θα γυρίσει το ματς. Να μπει ο Βασίλης με καθαρό μυαλό, να κάνει αυτό που ξέρει. Δεν είναι θέμα μόνο του Βασίλη. Ο Κιριλένκο θα θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του τον Παπαπέτρου και μάλιστα απ' ότι έχω ακούσει σταματάει το μπάσκετ κιόλας. Ο Αγραβάνης πάλεψε σαν θηρίο. Όλοι πάλεψαν. Αυτή η ΤΣΣΚΑ ήταν η πιο δυνατή από όσες έχουμε αντιμετωπίσει».

Τέλος όσον αφορά τον τελικό φάνηκε... λακωνικός λέγοντας: "Ελπίζω να πάρουμε προβάδισμα από την αρχή».
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ