2015-05-18 17:01:46
Φωτογραφία για Πάτρα: Τρία χρόνια χωρίς τον Πάνο Τζαβάρα - Τα συγκινητικά λόγια της μητέρας και της θείας του
Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο 15χρονος Πάνος Τζαβάρας έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή. Ο θάνατός του είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία της Πάτρας και όχι μόνο. Ο άτυχος Πάνος επέστρεφε από το σχολείο με τον αδελφό του οδηγώντας το ποδήλατό του όταν παρασύρθηκε από τζιπ που οδηγούσεη σύζυγος του τότε υφυπουργού οικονομικών Γιώργου Μαυραγάννη στο Ρίον.

Οι γονείς του μικρού Πάνου, Φαίδρα Δούρου και Κώστας τζαβάρας καθώς και οι οικογένειές τους τρία χρόνια μετά κρατούν την μνήμη του άσβεστη. Η μητέρα του σήμερα δεν ξέχασε τους συμμαθητές του Πάνου της, αφιερώνοντάς τους το τραγούδι Count On Me. "Για όλους σου τους φίλους που σήμερα γράφουν Πανελληνιες.Αφιερωμένο από σένα αγάπη μου που ταξίδεψες σαν σλημερα σε έναν πιο όμορφο κόσμο!!! Καλή επιτυχία παιδιά του 1997!!!".

Με αφορμή τη θλιβερή επέτειο η θεία του Μαρία Δούρου, έγραψε ένα συγκινητικό και βαθιά ανθρώπινο κείμενο για τον αγαπημένο της ανιψιό.


"3 χρόνια !!! Πάνε 3 χρόνια Πάνο μου, που το απέραντο γαλάζιο βλέμμα σου, σφραγίστηκε για πάντα στις καρδιές όσων αγαπούσες μωρό μου, χωρίς να το φθείρει ούτε μια παραπάνω ώρα, απο τα ανολοκλήρωτα 15 σου χρόνια....θέλω να κλαίω σήμερα, γιατι μου λείπεις, θέλω να κλαίω γιατι σκέφτομαι πόσο λείπεις απο την αδελφή μου, τον πατέρα σου και τον Ανδρίκο σου, θέλω να κλαίω γιατι θέλω να ήσουν εδώ και να μην είχες φύγει... Σήμερα δεν θέλω να χαμογελάσω, κι ας ξέρω οτι είσαι παντού, κι οτι η παρουσία σου είναι παντού αισθητή.... Σήμερα θέλω να κλαίω.... Απο αύριο πάλι τα χαμόγελα.."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ