2015-05-21 17:16:44
Φωτογραφία για Mπηχτές και υπονοούμενα από την κόρη του Γιαννάκη [photo]
Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος σε... μία αποκαλυπτική συνέντευξη αναφέρθηκαν μεταξύ άλλων και στον Παναγιώτη Γιαννάκη και η κόρη του «Δράκου», Κέλλυ φαίνεται να απαντάει στα λεγόμενά τους.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός φιλοξενήθηκαν την Τρίτη (19/5) στα στούντιο του ΟΤΕ TV και μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος ανέφερε πως ««είχαμε ξεκινήσει από νωρίς να παίρνουμε πιτσιρικάδες και νέους Ελληνες παίκτες. Το να παίρνεις Ελληνες παίκτες, είναι κάτι που το πιστεύουμε και οι ίδιοι. Δεν μας το είπε απλά κάποιος προπονητής. 

Ο κόουτς Γιαννάκης είχε και επιλογές πολλών εκατομμυρίων δικές του και παραλίγο να μην πηγαίναμε τελικό στο Παρίσι στον τελικό του 2010. Πάντα ακούμε τις εισηγήσεις των προπονητών, αλλά δεν γίνονται όλες δεκτές».

Η Κέλλυ Γιαννάκη από την πλευρά της φάνηκε να απαντάει στους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο γράφοντας στο Facebooκ: «Κύριοι: Ξέρετε ποιοι είστε. Μόνο γέλιο μου προκαλείτε με αυτά που λέτε. Το να ξεχνάς από πού ξεκίνησες και να μην λες ευχαριστώ στον άνθρωπο που σου έδειξε τον τρόπο, να φτάσεις εκεί όπου έφτασες, είναι αχαριστία. Να είστε σίγουροι πως θα το βρείτε μπροστά σας σύντομα για να καταπιείτε μία και καλή τα λόγια σας.


Υ.Γ.: Αναλάβετε επιτέλους τις ευθύνες σας σε αποφάσεις που παίρνετε, αν θέλετε να λέγεστε άντρες».

Επίσης, ενδιαφέρον παρουσιάζει και ο διάλογος που ακολούθησε στα σχόλια του post με τον ατζέντη του Παναγιώτη Γιαννάκη, Τάσο Δελημπαλτάδάκη, ενώ η φράση «να είστε σίγουροι πως θα το βρείτε μπροστά σας σύντομα», αποτελεί τροφή για σκέψη. Αραγε πώς οι Αγγελόπουλοι και κατ΄ επέκταση ο Ολυμπιακός θα βρεθούν αντιμέτωποι με τον Παναγιώτη Γιαννάκη. Ισως, αν ο «Δράκος καθίσει στον πάγκο μίας ομάδας με παρόμοιους στόχους με εκείνους των ερυθρολεύκων...

 
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ