2015-05-24 14:07:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Νυχτερινή περιπολία στην Ηφαίστου - Εντατικοί έλεγχοι μετά την εισαγγελική παραγγελία
Πιο εντατικοί είναι οι έλεγχοι τα βράδια στην Ηφαίστου μετά και την σχετική εισαγγελική παραγγελία. Κάθε βράδυ σχεδόν ή ανά δεύτερο κλιμάκια της ΕΛ.ΑΣ ελέγχουν τις επιχειρήσεις σχετικά με την άδεια λειτουργίας τους τα τραπεζοκαθίσματα την άδεια για τη μουσική κλπ.

Και το βράδυ της Παρασκευής αστυνομικοί έκαναν ελέγχους σε επιχειρήσεις.

Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών Παναγιώτης Μεϊδάνης, ζήτησε από την αστυνομία τη διενέργεια αυστηρών ελέγχων για την τήρηση της προβλεπόμενης νομοθεσίας αναφορικά με την πάταξη του φαινομένου της ηχορύπανσης.

Στον εισαγγελέα εστάλη κείμενο - διαμαρτυρία, το οποίο υπογράφουν αρκετοί συμπολίτες,οι οποίοι ζητούν την τήρηση του νόμου για την προστασία από τον θόρυβο. Kάτοικοι της περιοχής συγκέντρωσαν υπογραφές για να ζητήσουν από τις από τις αρμόδιες αρχές να παρέμβουν ως προς το θέμα της ηχορύπανσης και της ανάπτυκης των τραπεζοκαθισμάτων.


Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία θα πρέπει να γίνονται έλεγχοι σε διαρκή βάση. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί παράβαση οι παραβάτες θα συλλαμβάνονται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Μάλιστα ο Εισαγγελικός Λειτουργός ζητά να γίνονται άμεσες συλλήψεις.

Οι ποινές που προβλέπονται είναι φυλάκιση μέχρι ενός έτους και χρηματική ποινή 5.000 ευρώ τουλάχιστον. Επίσης ο Εισαγγελέας καλεί την Αστυνομία να προβαίνει άμεσα σε αφαίρεση της άδειας λειτουργίας του καταστήματος από την στιγμή που έχουν υποβληθεί 3 μηνύσεις.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ