2015-06-01 15:18:07
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΝΒΑ!
Ο ΟΤΕ TV ανακοίνωσε και επίσημα την συνέχεια της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, αλλά και τις μεταδόσεις του ΝΒΑ!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Mια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη και το πιο θεαματικό πρωτάθλημα του κόσμου, συνεχίζουν να... μαγεύουν μέσα από τα κανάλια του ΟΤΕ TV! Εσείς απολαύστε!

Για τα επόμενα 4 χρόνια, έως το 2019, ανανεώνουν τη συνεργασία τους ο ΟΤΕ ΤV και η ΚΑΕ Ολυμπιακός για την αποκλειστική μετάδοση στον ΟΤΕ TV όλων των εντός έδρας αγώνων του φιναλίστ της Euroleague, για το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η συμφωνία αφορά στις αγωνιστικές περιόδους 2015/16, 2016/17, 2017/18 και 2018/19 και περιλαμβάνει το σύνολο των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού στην κανονική περίοδο και τα play off του πρωταθλήματος, καθώς και όλες τις εντός έδρας φιλικές αναμετρήσεις της ομάδας.

Παράλληλα ο ΟΤΕ ΤV δεν σταματάει εκεί όσο αφορά την προσφορά θεάματος στους φίλους του μπάσκετ! Ο φαντασμαγορικός κόσμος του καλύτερου πρωταθλήματος μπάσκετ στον πλανήτη και οι κορυφαίοι μπασκετμπολίστες τουNBA θα συνεχίσουν να προσφέρουν σούπερ θέαμα στα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ SPORT και τα επόμενα 3 χρόνια έως το 2018, με τον ΟΤΕ TV να ανανεώνει τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης της διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας ακόμη περισσότερους αγώνες για τους συνδρομητές του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ