2015-06-07 11:20:08
Φωτογραφία για Σπείρα διέπραττε κλοπές σε περίπτερα
Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικης Αττικής, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν κλοπές σε βάρος ιδιοκτητών περίπτερων κατά τις νυχτερινές ώρες στην περιοχή των Μεσογείων.

Συνελήφθησαν από άνδρες της Υποδιευθυνσης Νοτιοανατολικης Αττικής την 04-06-201 , στην περιοχή του Αιγάλεω αλλά και του κέντρου της Αθήνας, τρία (3) μέλη σπείρας  υπήκοοι Πακιστάν, ενώ αναζητούνται ένας ακόμα υπήκοος Πακιστάν καθώς και άγνωστος αριθμός συνεργών τους.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι συλληφθέντες από κοινού με τους συνεργούς τους, το τελευταίο τετράμηνο τουλάχιστον, είχαν συστήσει σπείρα και κυρίως νυχτερινές ώρες αφού παραβίαζαν περίπτερα αφαιρούσαν από αυτά κυρίως τσιγάρα, κάρτες κινητών τηλεφώνων καθώς και χρηματικά ποσά που είχαν αφήσει εντός των περιπτέρων οι ιδιοκτήτες τους. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος διαρρηκτικων εργαλείων, τροχοί κοπής καθώς και το όχημα μετακίνησης τους αλλά και μεταφοράς των κλαπεντων αντικειμένων.

Μέχρι στιγμής, έχει εξακριβωθεί ότι έχουν διαπράξει δώδεκα (12) κλοπές στις περιοχές της Κερατεας,των Καλυβιων του Μαρκοπουλου, του Κορωπιου καθως και μια (1) ληστεια στην περιοχη της Αναβυσσου Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ