2015-06-07 11:31:51
Φωτογραφία για Η Apple ανακοινώνει το σύστημα πληρωμών στην Αγγλία
Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές εκ των έσω η Apple εν όψη του συνεδρίου της WWDC2015 που θα πραγματοποιηθεί την δευτέρα στο Σαν Φρανσίσκο θα ανακοίνωση την έναρξη των ηλεκτρονικών πληρωμών Apple Pay στην μεγάλη Βρετανία...

Θα είναι η πρώτη Ευρωπαϊκή χώρα που θα ξεκινήσει με το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Apple, που ξεκίνησε πρώτα από την Αμερική τον Οκτώβριο και αργότερα επεκτάθηκε στην Αυστραλία και τον Καναδά.

Η εταιρία έχει συμφωνήσει τις λεπτομέρειες με μεγάλες επιχειρήσεις αλλά και τράπεζες.

Το Apple Pay λειτουργεί με δύο τρόπους, μπορείτε να κάνετε τις αγορές είτε με τη χρήση της τεχνολογίας NFC μέσω της εφαρμογής έξυπνων τηλεφώνων σε ειδικά τερματικά σε σημεία πώλησης, είτε μέσω της εφαρμογής του ηλεκτρονικού πορτοφολιού του Apple Pay. Η πρώτη επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο για τους ιδιοκτήτες του iPhone ή το iPhone 6 6 plus, ενώ το ηλεκτρονικό πορτοφόλι εργάζεται και για τις ταμπλέτες iPad 2 Air και iPad mini 3.

Η έγκριση των πληρωμών γίνεται μέσω ενός σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων ID αφής. Η εταιρεία λαμβάνει προμήθεια 0,15% της τιμής αγοράς, ή 15 σεντς ανά 100 δολάρια πληρωμής.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ