2015-06-26 20:55:23
Φωτογραφία για Γεωργούλης - Σωτηροπούλου: Ένα βήμα πριν τον χωρισμό;
Αλέξης Γεωργούλης και Τόνια Σωτηροπούλου φαίνονταν πολύ αγαπημένοι και ευτυχισμένοι πριν από λίγες ημέρες στο νησί των ανέμων, ωστόσο σύμφωνα με τη real, το ζευγάρι δεν διανύει την καλύτερη φάση της σχέσης του. Όσοι τους έζησαν από κοντά στη Μύκονο λένε ότι δεν υπήρχε φλόγα ανάμεσά τους, ενώ φίλοι του ηθοποιού υποστηρίζουν ότι τα πράγματα μεταξύ τους δεν πάνε και τόσο καλά.

Όπως τονίζουν, μετά από ενάμισι χρόνο σχέση θα πρέπει εκ των πραγμάτων να επανεξετάσουν τη σχέση τους, αφού ο Α. Γεωργούλης ετοιμάζει βαλίτσες για το Λονδίνο, όπου θα έχει ραντεβού για να κλείσει δουλειές στο θέατρο και στον κινηματογράφο, ενώ και η Τόνια Σωτηροπούλου ετοιμάζεται να πάει στην Κύπρο, όπου πρωταγωνιστεί σε μια ταινία και στη συνέχεια φεύγει για Νέα Υόρκη.

Αυτό που υπογραμμίζουν με νόημα όμως φίλοι του Α. Γεωργούλη είναι πως δεν θα είναι μόνο η απόσταση που θα τους χωρίσει, αλλά και η ζήλια της Τόνιας που όπως έχει εκμυστηρευτεί και ο ίδιος τον καταπιέζει ακόμα και όταν δεν είναι μαζί.

Μάλιστα και στο παρελθόν κινδύνεψαν να χωρίσουν γιατί η ηθοποιός δεν μπορεί να ελέγξει την ζήλια της, όμως τώρα ο Α. Γεωργούλης φαίνεται αποφασισμένος να δώσει ένα τέλος.

Θεωρεί δε, ότι η περίοδος που θα ακολουθήσει και ανάμεσά τους θα υπάρχει μια απόσταση, θα βοηθήσει ώστε να έλθει πιο ομαλά ο χωρισμός και να ζήσει και πάλι ελεύθερο πουλί.

Πηγή: govastileto
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ