2015-06-26 22:08:39
Φωτογραφία για ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ: 16χρονη εκπλήρωσε την τελευταία επιθυμία του αγοριού της και... ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ
Μια έφηβη κοπέλα δέχθηκε να εκπληρώσει την τελευταία επιθυμία του φίλου της και να τον παντρευτεί στο νοσοκομείο - μόλις τρεις μέρες πριν εκείνος πεθάνει από λευχαιμία.

Η Αμι Κρέσγουελ συμφώνησε να παντρευτεί τον φίλο της Ομαρ Αλ Σαίκχ όταν οι γιατροί τον προειδοποίησαν ότι είχε λιγότερο από μία εβδομάδα ζωής.

Η 16χρονη συγκέντρωσε τους φίλους και την οικογένεια της για την τελετή όταν ο Ομάρ της έκανε πρόταση γάμου στο χώρο του νοσοκομείου, χρησιμοποιώντας ένα λουλούδι αντί για δαχτυλίδι. Η Αμι, η οποία φορούσε ένα νυφικό και λουλούδια στα μαλλιά της έμεινε δίπλα στο σύζυγό της μέχρι που έχασε την μάχη για τη ζωή.

«Είμαι απολύτως συντετριμμένη. Είχαμε μιλήσει για γάμο, αλλά ποτέ δεν φανταζόμασταν ότι θα το κάνουμε στα 16 μας. Νομίζαμε ότι θα γεράσουμε μαζί. Η τελετή ήταν τόσο λυπητερή, αλλά πραγματικά υπέροχη» είπε η κοπέλα.

Ο Ομάρ διαγνώστηκε με οξεία μυελογενή λευχαιμία μετά από μία λιποθυμία κατά τη διάρκεια ενός αγώνα ποδοσφαίρου πέρσι το Πάσχα. Ηταν σε ύφεση όταν άρχισε να βγαίνει με την Αμι, συμμαθήτρια του σε σχολείο του Μπέρμιγχαμ πριν από οκτώ μήνες.


Η Αμι εξηγεί: «Τον έβλεπα συχνά στο σχολείο λίγο, αλλά αργότερα ήρθαμε πιο κοντά. Όταν του είπαν ότι η λευχαιμία επανήλθε ήταν απλά ένα τεράστιο σοκ. Ηθελα να είμαι δίπλα του σε όλα.»

Τελευταία ελπίδα του Ομάρ ήταν να βρεθεί συμβατός δότης, αλλά αποδείχθηκε δύσκολο λόγω της μικτής αραβικής και Ρουμανικής καταγωγής του. Μέχρι να βρεθούν συμβατά βλαστικά κύτταρα, οι γιατροί είπαν ότι ήταν πάρα πολύ άρρωστος για μεταμόσχευση.

Η μητέρα του Μιραμπέλα ήταν μαζί του όταν πέθανε τη Δευτέρα στο Queen Elizabeth Hospital του Μπέρμιγχαμ, κρατώντας το χέρι της Αμι.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ