2015-06-26 22:12:23
Φωτογραφία για ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ... «15 ΧΡΟΝΙΑ Summer Camp ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ!» (ΡΗΟΤΟ)
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Summer Camp 2015.

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο Προπονητικό Κέντρο του Ρέντη το Summer Camp της ΠΑΕ Ολυμπιακός! Τα παιδιά που συμμετείχαν στο Summer Camp, ξεπέρασαν τα 350 και τις δυο περιόδους, σχημάτισαν μέσα στο γήπεδο το νούμερο 15 γιορτάζοντας έτσι τα 15 χρόνια της διοργάνωσης που έγινε με το πέρασμα των χρόνων θεσμός. Το Summer Camp συμπλήρωσε 15 χρόνια ζωής και μέσα στο 2015 οι Σχολές του Ολυμπιακού γιορτάζουν 15 χρόνια και ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις!

Τα παιδιά που συμμετείχαν στις δυο περιόδους του Camp πέρασαν ευχάριστα, απέκτησαν νέους φίλους, χάζεψαν με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στο Ρέντη αλλά και στο «Γ. Καραϊσκάκης», φωτογραφήθηκαν με θρύλους της ομάδας, με τον Λεόνε, βράβευσαν τον παλαίμαχο άσο Γιώργο Βαϊτση, ενώ ένας αριθμός παιδιών έγιναν μοντέλα στο video για τη νέα φανέλα του Ολυμπιακού!


Εκτός από την διασκέδαση το Summer Camp είχε και γνώση. Τα παιδιά έμαθαν τα μυστικά του ποδοσφαίρου, δούλεψαν στις αδυναμίες τους και εξελίχθηκαν. Μια σπουδαία παροχή της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους μικρούς μας φίλους ήταν και ο εργομετρικός έλεγχος που έγινε από την Life Ergo σ’ όλα τα παιδιά! Ακόμη γνώρισαν νέα πράγματα σχετικά με την ψυχολογία αλλά και την διατροφή τους τα οποία θα τους φανούν χρήσιμα όχι μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην καθημερινότητα τους.

Τα παιδιά γιόρτασαν στο Μουσείο με τον καλύτερο τρόπο τα 90 χρόνια ιστορίας της αγαπημένης τους ομάδας ενώ παρέλαβαν από τους προπονητές τους διπλώματα συμμετοχής, κάρτες αξιολόγησης και πολλά αναμνηστικά δώρα!

Για να στεφτούν με επιτυχία και οι δυο περίοδοι του Summer Camp 2015 δούλεψαν δεκάδες άνθρωποι . Στο Camp «δούλεψαν» οι προπονητές της Ακαδημίας μας κ.κ Κυριακόπουλος, Σχοιναράκης, Θεοδώρου, Χατζηράπτης, οι προπονητές της Σχολής Ρέντη κ.κ Βαϊτσης, Κριμιτζάς, Σοφιανός, Ροκάι, Ρουμαντζάς, Σολωμός, ο προπονητής της Σχολής Χαλκίδας κ. Ρόγκας και οι φυσιοθεραπευτές κ.κ Περιμένης Ανδρέας, Περιμένης Πάνος, Σούρσος, Κώστας, Κάσσαρας. Υπεύθυνες για την τήρηση του προγράμματος και τον συντονισμό της ομάδας ήταν οι κυρίες Νίκη Μαρίτσα και Λυδία Κριμιτζά.

Ευχαριστούμε τους γονείς που εμπιστεύτηκαν και φέτος τα παιδιά τους στον Ολυμπιακό και τους χάρισαν δυο μοναδικές εβδομάδες διασκέδασης και γνώσης στο Summer Camp. Ευχαριστούμε και τους εθελοντές μας Παναγιώτη και Χρήστο Κοσμά που ταξίδεψαν από το Σικάγο για να βοηθήσουν στην επιτυχία της διοργάνωσης. Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε…
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ