2015-06-26 22:14:16
Φωτογραφία για ΙΝΤΡΙΓΚΑ: Η απάντηση του Γιώργου Λιάγκα στον Αρναούτογλου [video]
Το βίντεο με τα χθεσινά, σχόλια του Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον Γιώργο Λιάγκα έπαιξαν στο Πρωινό Όλα ξεκίνησαν από το καρφί του Γρηγόρη για την παρουσία του Δημήτρη Σταρόβα στην εκπομπή. Το θέμα έπαιξε στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να δηλώνει ότι αυτό ήταν αγενές.

Ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο και ανέφερε τα εξής: "Θεωρώ ότι σε αυτή τη δουλειά το σημαντικότερο πράγμα -και εγώ και ο Γρηγόρης είμαστε άνθρωποι που έχουμε βιώσει επιτυχία στη δουλειά αυτή, κάποια στιγμή αυτό θα σταματήσει να υπάρχει- δεν είναι ούτε πόσα λεφτά έχεις βγάλει, ούτε τα νούμερα τηλεθέασης.

 Αυτό που μας μένει τελικά είναι τι θα λένε οι άνθρωποι με τους οποίους έχει συνεργαστεί για σένα και όχι πάνω στον αέρα. Για μένα είναι το σημαντικότερο πράγμα αυτό και αυτό θα ήθελα στο μέλλον. Τον γρηγόρη πραγματικά δεν πρόκειται να τον σχολιάσω, τον εκτιμώ πάρα πολύ τηλεοπτικά και το ξέρει. Θεωρώ ότι με το δικό του ταμπεραμέντο και τη δική του αισθητική έχει κάνει μια πολύ σημαντική πορεία, είναι από τους σημαντικότερους παρουσιαστές που έχουν βγει στην Ελλάδα".
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ