2015-07-19 16:31:39
Φωτογραφία για Η σύζυγος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα - Tον είδε να... χορεύει μπροστά σε καθρέφτη!
Αλέξης Τσίπρας και Γιάνης Βαρουφάκης φαίνεται πως είχαν πολύ καλές σχέσεις, αλλά η σύζυγος του πρωθυπουργού Περιστέρα Μπαζιάνα δεν συμμεριζόταν τη γνώμη του άντρα της!

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο ότι ποτέ δεν είδαμε τα δύο ζευγάρια σε κοινές εξόδους, αφού Τσίπρας-Βαρουφάκης είχαν τόσο καλές σχέσεις και τις διατηρούν παρά την αποϋπουργοποίηση του τελευταίου...

Η Μπέτυ ποτέ δεν υπήρξε φαν του Γιάννη Βαρουφάκη, όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" διαβλέποντας στοιχεία έντονου τυχοδιωκτισμού. Ασπαζόταν το δίκαιο των θεωριών του, αλλά όχι την παράφορη συμπεριφορά του και τις δημόσιες εκφράσεις της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Τσίπρας είχε δισταγμούς για την υπουργοποίηση του φίλου του, ενώ τον είχε προειδοποιήσει και η γυναίκα του. Η Μπέτυ φέρεται να μην τον εμπιστευόταν από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε και τον είδε να... χορεύει μπροστά σε καθρέφτη!

Το απόγειο της δυσφορίας και το τελειωτικό χτύπημα ήταν το Paris Match: εκεί ήταν που το επιτελείο Τσίπρα – και όχι μόνο η Μπέτυ - κατάλαβε ότι ο ανεξέλεγκτος Βαρουφάκης, δεν χαλιναγωγείται εύκολα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ