2015-07-24 22:45:06
Φωτογραφία για Ποιον άφησε ο ΠΑΟ λόγω... μαριχουάνας;
Κόλλησε οριστικά το θέμα επιστροφής του Γκαμπονέζου στον Παναθηναϊκό και οι «πράσινοι» έκαναν λόγο για συγκεκριμένο όρο που αρνήθηκε να υπογράψει ο παίκτης.

Oι πολυήμερες διαπραγματεύσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Στεφάν Λάσμε δεν έφεραν αίσιο τέλος και σίγουρα, το άδοξο φινάλε δεν ήταν αυτό που ήθελαν να δουν ως εξέλιξη οι φίλοι των «πρασίνων». Ο 33χρονος σέντερ επιθυμούσε να γυρίσει, ο Παναθηναϊκός τον ήθελε δεδομένα, ο παίκτης ήθελε να παίξει ξανά για την ομάδα, να συνεχίσει να βρίσκεται σε αγωνιστικό επίπεδο Ευρωλίγκας, αλλά το ζήτημα δεν προχώρησε. Και κάπου στην μέση εξακολουθεί να είναι η Γαλατασαράι, που προσφέρει περισσότερα χρήματα στον παίκτη.

Αναλυτικά, όπως εκφράστηκε, η θέση της ΚΑΕ ΠΑΟ, για την αρνητική τροπή, ήταν η εξής: «Παρά το ότι ικανοποιήσαμε οικονομικά τον Λάσμε, δεν έστελνε υπογραφή εδώ και 2 μέρες. Δεν ήθελε να μπει όρος στο συμβόλαιο για πρόστιμο σε περίπτωση που πιαστεί πχ με μαριχουάνα. Μετά τον Γκιστ, έχουμε γίνει πολύ αυστηροί στο θέμα αυτό. Ο Λάσμε επιμένει ότι δεν θέλει αυτό τον όρο, εμείς επιμείναμε ότι τον θέλουμε κι απάντησε αρνητικά».

Το βέβαιο είναι πως άμεσα αναμένεται η κίνηση του Παναθηναϊκού για τον ξένο ψηλό που θα πλαισιώσει τον Ραντούλιτσα και τον Παπαγιάννη στην θέση «5».
Πηγή Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ