2015-08-17 22:28:49
Φωτογραφία για Αγιο είχε - Δείτε το Δολοφονικό χτύπημα παίκτη σε τερματοφύλακα - Θέλει να κάνει μήνυση ο τερματοφύλακας [photos]
Ένα τρομακτικό και συνάμα επικίνδυνο περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά την διάρκεια του αγώνα της Φιρτ ΙΙ με την Μπούχμπαχ (1-1), για την τέταρτη κατηγορία της Γερμανίας.

Στο 27ο λεπτό ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Μπάστιαν Λερχ κατά την έξοδο του για να μπλοκάρει τη μπάλα δέχθηκε κλοτσιά στο κεφάλι από τον Στέφαν Άλσινγκερ που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή.

Οι τάπες από τα παπούτσια του 26χρονου επιθετικού των φιλοξενούμενων τρύπησαν το κρανίο του 19χρονου τερματοφύλακα της Γροιτερ Φιρτ, στον οποίο παρασχέθηκαν αρχικά οι πρώτες βοήθειες με τον γιατρό να του τυλίγει το τραύμα με έναν επίδεσμο.

Ο Λερχ πήγε στα αποδυτήρια όπου σύμφωνα με τον προπονητή του είχε απώλεια μνήμης και οδηγήθηκε στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ερλάνγκεν. Εκει διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κρίθηκε αναγκαίο να υποβληθεί σε επέμβαση στον εγκέφαλο από νευροχειρουργό. Οι πληροφορίες από τη Γερμανία αναφέρουν πως διέφυγε τον κίνδυνο και θα επιστρέψει σε δράση μετά από τρεις μήνες, όπως αναφέρει το metrosport.gr.

Όσο για τον Στέφαν Άλσινγκερ, ο οποίος τιμωρήθηκε από τον διαιτητή με κίτρινη κάρτα, ο αθλητικός διευθυντής της Φιρτ ΙΙ δήλωσε πως θα εξεταστεί το οπτικό υλικό από τον αγώνα για να διαπιστωθεί αν θα γίνει μήνυση στον ποδοσφαιριστή.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ