2015-09-13 02:59:09
Φωτογραφία για ΜΑΓΚΙΑ ΣΙΛΒΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ... ΝΤΟΥΡΜΑΖ!
Όπως ήδη έχουμε αναφέρει ο Τζίμι Ντουρμάζ ενοχλήθηκε αρκετά από το γεγονός ότι βρέθηκε εκτός λίστας Champions League. Ο ίδιος δεν το περίμενε και όταν το έμαθε έμεινε με την… απορία.

Μέσα στην εβδομάδα, ο Μάρκο Σίλβα, όπως σας έχουμε ενημερώσει, είχε τετ-α-τετ στο Ρέντη με τον διεθνή Σουηδό εξτρέμ και του εξήγησε τους λόγους της απόφασης του να τον αφήσει εκτός λίστας Champions League, ξεκαθαρίζοντας του ωστόσο, ότι τον υπολογίζει κανονικά για τις υπόλοιπες υποχρεώσεις της σεζόν.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε... πράξη τα λόγια του λίγες ημέρες αργότερα και συγκεκριμένα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πλατανιά. Έδωσε φανέλα βασικού στον Ντουρμάζ και αυτός με τη σειρά του... ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη του προπονητή του, με ένα γκολ (στο 11’ για το 1-0) και μια ασίστ (στο 59’ στο 3-0 του Μασουακού), σε μια συνολικά καλή εμφάνιση κόντρα στους Κρητικούς.

Ο Σουηδός μάλιστα, «άνοιξε» και λογαριασμό για φέτος με τη φανέλα του Ολυμπιακού και άφησε πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια, η οποία αναμένεται να είναι ακόμα καλύτερη για τον ίδιο, αφού από την καλοκαιρινή προετοιμασία δείχνει να είναι… άλλος άνθρωπος!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ