2015-09-13 03:10:02
Φωτογραφία για ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ : ΤΟ ΠΡΟΣΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΩΣ ΘΕΤΙΚΟ
Την ικανοποίησή της για την εν γένει αγωνιστική εικόνα των παικτριών της στο φιλικό με τον Αθηναϊκό, αλλά και την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται αυτή την περίοδο της προετοιμασίας του Ολυμπιακού, εξέφρασε η Ελένη Καπογιάννη.

Η προπονήτρια της ομάδας μπάσκετ γυναικών των ερυθρόλευκων μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε ότι τηρουμένων των αναλογιών και των απουσιών, διαπίστωσε πολλά σημάδια βελτίωσης, εκφράζοντας την αισιοδοξία της για τη συνέχεια

Η προπονήτρια του Ολυμπιακού, Eλένη Καπογιάννη δήλωσε στο osfp.gr μετά τη λήξη της αναμέτρησης: «Είχαμε βάλει ένα στόχο για σήμερα, επειδή έχουμε και κάποιες ελλείψεις. Να παρουσιάσουμε βελτίωση σε σχέση με το προπονητικό διπλό που είχαμε παίξει την προηγούμενη εβδομάδα, δηλαδή να δείξουμε μια βελτίωση στην άμυνα μας. Θεωρώ ότι το πετύχαμε αυτό σε μεγάλο βαθμό και ορισμένα κενά που παρουσιάσαμε, ήταν λιγότερα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Έχουμε πολλά να διορθώσουμε ακόμα αλλά θεωρώ ότι είμαστε πάρα πολύ βελτιωμένοι. Φυσικά χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά σε πολλούς τομείς όμως έχουμε καιρό. Να επιστρέψουν υγιείς και οι τραυματίες και θα είμαστε πιο δυνατοί. Το πρόσημο είναι σαφώς θετικό. Κρατάμε τα θετικά στους τομείς που θέλαμε να δούμε μια βελτίωση και συνεχίζουμε».


Από την πλευρά της η Αφροδίτη Κοσμά τόνισε: «Ήταν ένα φιλικό προετοιμασίας. Θέλαμε να δούμε κάποια πράγματα που δουλεύουμε στην προπόνηση, να έχουμε διάθεση και παίξουμε καλή άμυνα. Έχουμε και ορισμένους τραυματισμούς που μας έχουν αφήσει πίσω στην προπόνηση αλλά προσπαθούμε μέσα από τα φιλικά να βγάλουμε ενέργεια και γενικά να γινόμαστε καλύτερες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ