2015-09-13 02:48:10
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΣΧΟ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΤΣΟΡΙ ΚΑΙ... ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
Ο Γιώργος Παράσχος στάθηκε... στα κακώς κείμενα του Πλατανιά στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και αποθέωσε τους Τσόρι και Ρομπέρτο.

Ο Παράσχος επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: Πιστεύω ότι γενικά έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είχε αρκετές φάσεις. Περιμέναμε πολύ καλό τον Ολυμπιακό. Δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι. Διαθέτει και ταχύτητα και ποιότητα και νομίζω ότι θα κάνει και καλή πορεία στην Ευρώπη. Θέλαμε να περιορίσουμε αρχικά στον χώρο των ταχύτητα των παικτών. Με την παρουσία του Τσόρι έδωσε μία άλλη ποιότητα. Στις φάσεις των γκολ δεν μπορέσαμε να τον σταματήσουμε.

Εκεί φάνηκε η ποιότητά του. Εμείς ενώ βγάζουμε τελικές φάσεις και πλαγιοποκούμε δεν μπορούμε να ξεφύγουμε από την λανθασμένη λογική του πότε πρέπει να πασάρουμε ή να σουτάρουμε. Να ευχηθώ στον Ολυμπιακό και εμείς να συνέλθουμε. Αυτά τα λάθη που κάνουμε και τα πληρώνουμε να τα διορθώσουμε.

Τον Ρομπέρτο και το πέναλτι που έπιασε: Δυστυχώς για εμάς ο Ρομπέρτο επιβεβαίωσε πως είναι από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στην Ευρώπη. Και στο πέναλτι και εάν δείτε και τις επεμβάσεις στο Β' μέρος. Εάν είχαμε βάλει το πέναλτι θα μπορούσαμε να είχαμε διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ