2012-05-08 10:21:11
Φωτογραφία για Οι Έλληνες είναι περήφανοι με το αποτέλεσμα της κάλπης
Τις τελευταίες μέρες όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στη χώρα μας λόγω των εκλογών και τα διεθνή Μέσα σχολιάζουν τα αποτελέσματα που έδειξε η κάλπη.

«Ποια κρίση; Οι Έλληνες βγήκαν στο δρόμο περήφανοι με το αποτέλεσμα της κάλπης» είναι ο τίτλος του άρθρου που δημοσιεύει η βρετανική Telegraph στην ιστοσελίδα της. Η εφημερίδα φιλοξενεί συνεντεύξεις Ελλήνων πολιτών οι οποίοι δηλώνουν ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα της κάλπης το οποίο έδωσε ένα μήνυμα στους πολιτικούς.

«Οι θυμωμένοι Έλληνες έστειλαν ένα μήνυμα για την λιτότητα που τους έχει επιβληθεί και τιμώρησαν τα παραδοσιακά κυβερνώντα κόμματα» αναφέρει χαρακτηριστικά. Με αφορμή τη δήλωση ενός άλλου πολίτη ο οποίος αναφέρει ότι οι Έλληνες θέλουν να παραμείνουν στη ζώνη του Ευρώ αλλά όχι με αυτές τις συνθήκες που θέλει η Ε.Ε. η εφημερίδα επικαλείται πρόσφατη έρευνα η οποία έδειξε ότι το 72% των Ελλήνων θέλουν να παραμείνουν στο ευρώ.

«Ένα μείγμα από θυμό, ανυπακοή και εθνική υπερηφάνεια οδήγησε πολλούς ψηφοφόρους μακριά από τους μονόλιθους της πολιτικής σκηνής» αναφέρει επιπλέον το ρεπορτάζ σχολιάζοντας τα χαμηλά συγκριτικά με τις προηγούμενες εκλογές ποσοστά Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ.

Το δημοσίευμα κλείνει με τα λόγια ενός ψηφοφόρου του ΣΥΡΙΖΑ «Έχουμε τον ήλιο μας, δουλεύουμε με διαφορετικό τρόπο γιατί είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι. Δεν μπορείτε να μας συγκρίνετε με τους Γάλλους ή τους Γερμανούς»

mediagate.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ