2015-09-16 00:30:11
Φωτογραφία για ΤΟ ΒΑΡΟΣ... ΣΤΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ
Μεγάλο βάρος στα στημένα έδωσε ο Πεπ Γκουαρντιόλα στην προπόνηση του "Γ. Καραϊσκάκης", που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της Μπάγερν Μονάχου.

Οι Βαυαροί ήταν αρκετά ευδιάθετοι και η προπόνηση είχε μπάλα από το ξεκίνημα με ενδιάμεσες ασκήσεις αεροβικής και διατάσεις. Στηνσυνέχεια ο Πεπ Γκουαρντιόλα δούλεψε πολύ στο κομμάτι των στημένων. Με αρκετές εκτελέσεις κόρνερ, φάουλ ενώ οι ποδοσφαιριστές του εκτέλεσαν και αρκετά πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από το πούλμαν της ομάδας η Μπάγερν έφερε μαζί της και το βανάκι των επισήμων αλλά και τον... Μπέρνι, την μασκότ της.

Αναφορικά με την ενδεκάδα όπως σας έχουμε ενημερώσει από χθες ο Καταλανός τεχνικός δοκιμάζει σχήμα 4-1-4-1. Με τον Νόιερ κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ τον Λαμ, στο κέντρο της άμυνας τους Μπόατενγκ και Αλάμπα και αριστερά τον Μπερνάτ. Αμυντικό χαφ θα είναι ο Τσάμπι Αλόνσο, δεξιά στον άξονα ο Βιδάλ και αριστερά ο Τιάγκο. Δεξί εξτρέμ θα είναι ο Μίλερ και αριστερά στην επίθεση ο Κόστα για να παίξει κορυφή ο Λεβαντόφσκι.

Μία άλλη εκδοχή είναι ξεκινήσει βασικός ο Γκέτσε και να πάει σε 3-5-2 ο Γκουαρντιόλα. Οι σίγουροι του αρχικού σχήματος παραμένουν οι Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Τιάγκο, Αλόνσο, Βιδάλ, Μίλερ, Λεβαντόφσκι και Κόστα.

Στην Μπάγερν πάντως γενικότερα έβγαλαν πολύ μεγάλη σιγουριά για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, θεωρώντας πως εφόσον παίξουν όπως μπορούν θα κερδίσουν τον αγώνα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ