2015-09-17 20:36:07
Φωτογραφία για ΑΠΟ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΟ Youth League ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ!
Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής από το Δίκτυο Σχολών, ο Στάθης Λάμπρου, αγωνίστηκε στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό. Τι λέει για τον 98αρη μέσο ο Υπεύθυνος της Σχολής κ. Νίκος Ρόγκας.

Από την Σχολή του Ολυμπιακού στη Χαλκίδα, Πρωταθλητής Ελλάδος με τους Εφήβους και από εκεί στο UEFA Youth League ν’ αγωνίζεται απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Ο νεαρός άσος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, Στάθης Λάμπρου, έκανε ένα όνειρο του πραγματικότητα το μεσημέρι της Τετάρτης 16/9 αφού αγωνίστηκε ως αναπληρωματικός στον αγώνα της πρεμιέρας του Youth League με τους Βαυαρούς.

Ο Στάθης Λάμπρου που είναι γεννημένος στις 20.9.1998 ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στη Σχολή Χαλκίδας σε ηλικία 6 ετών και στα 14 μεταπήδησε στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ήταν βασικός πρωταγωνιστής του Πρωταθλήματος Super League K-17 στο Αγρίνιο και φέτος είναι μέλος της Κ-20.

Ο Υπεύθυνος της Σχολής Χαλκίδας κ
. Νίκος Ρόγκας μιλώντας για την πορεία του νεαρού μέσου δηλώνει: «Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για τη σπουδαία νίκη. Είμαστε όλοι υπερήφανοι γι’ αυτά τα παιδιά και φυσικά για τον Στάθη. Ο Λάμπρου είναι παράδειγμα για τα παιδιά της Σχολής μας και όλοι θέλουν να του μοιάσουν. Βλέπαμε από μικρός ότι θα έχει σπουδαία εξέλιξη και πάντα τον βάζαμε να προπονείται και να παίζει με μεγαλύτερα παιδιά. Αυτά που έχει πετύχει μας γεμίζουν υπερηφάνεια. Ένα δικό μας παιδί να παίζει κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου. Ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη ημέρα για τη Σχολή μας η Τετάρτη. Ελπίζουμε να φτάσει έως την πρώτη ομάδα. Έχει δυνατότητες. Το καλοκαίρι είχε έρθει διακοπές στη Χαλκίδα και ερχόταν κάθε ημέρα πρωί και απόγευμα για να εκτελέσει το πρόγραμμα από την Ακαδημία. Τον θαυμάζουν όλα τα παιδιά. Εδώ θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ΠΑΕ Ολυμπιακός και την Ακαδημία που είναι πάντα δίπλα μας και δίνουν ευκαιρίες στα παιδιά της Σχολής. Δουλεύουμε για το καλύτερο και βλέπουμε με μεγάλη χαρά πως η προσπάθεια μας πιάνει τόπο».

Αξίζει να σημειώσουμε πως για 2η συνεχόμενη χρονιά αγωνίζεται στο UEFA Youth League άλλο ένα παιδί από το Δίκτυο Σχολών μας. Ο Θανάσης Ανδρούτσος ξεκίνησε από την περασμένη αγωνιστική περίοδο ν’ αγωνίζεται στο Youth League και φυσικά συνεχίζει και την φετινή!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ