2015-09-18 19:17:05
Φωτογραφία για ''Δεν παύει να με εντυπωσιάζει η ηθική - δημοσιογραφική κατρακύλα του ΔΟΛ''
Με ένα σκληρό tweet απάντησε ο Γιάνης Βαρουφάκης στο δημοσίευμα της εφημερίδας ''Τα Νέα'', σύμφωνα με το οποίο όταν έφτασε στην Ρίγα της Λετονίας για το Eurogroup συνειδητοποίησε ότι τα είχε όλα, εκτός από τον φάκελο της διαπραγμάτευσης, δηλαδή τις ελληνικές θέσεις που έπρεπε να μεταφέρει στους ομολόγους του.

«Δεν παύει να με εντυπωσιάζει η ηθική/δημοσιογραφική κατρακύλα του ΔΟΛ. Σε λίγο θα γράφουν ότι ξέχασα να πάω...», έγραψε ο πρώην υπουργός.

Όπως αναφέρουν τα «Νέα», δόθηκε εντολή στο υπουργείο Οικονομικών να σταλεί αμέσως ο φάκελος στην Λετονία. Ωστόσο, ο υπουργός Οικονομικών ενημερώθηκε ότι «θέλει τρεις μέρες με το ταχυδρομείο και στον προϋπολογισμό έχουν κοπεί τα κονδύλια για ταχυμεταφορές. Για να πάρουμε το ΟΚ για έκτακτη ταχυμεταφορά απαιτούνται επίσης τρεις μέρες». Αντίγραφο του φακέλου δεν υπήρχε σε κανέναν υπολογιστή και έτσι δεν ήταν δυνατόν να σταλεί με e-mail.

Τελικά, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, κάποιος από το υπουργείο βρήκε έναν γνωστό στα ΕΛΤΑ και με 168 ευρώ κατάφερε να στείλει εγκαίρως το φάκελο στη Ρίγα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ