2015-09-22 17:30:23
Φωτογραφία για Η πρώτη κάτοχος του iPhone 6S μας το παρουσιάζει
Όπως γνωρίζουμε από την Apple το νέο iphone 6S θα κυκλοφορήσει επίσημα την Παρασκευή στις 25 Σεπτεμβρίου αρχικά σε 12 χώρες.

Όμως φαίνεται πως αρκετοί κατάφεραν να το αποκτήσουν πριν από την κυκλοφορία του όπως η Ανδριάνα με το ψευδώνυμο στο twitter @MoonshineDesign όπου δεν κρύβει την χαρά της ανεβάζοντας εικόνες και video.

Το iphone 6S που απέκτησε είναι ένα ροζ χρυσό και το αγόρασε από το φορέα εκμετάλλευσης της Αμερικής AT & T ο οποίος και την συνεχάρη στο λογαριασμό της.

Μάλιστα από την χαρά της εκτός από εικόνες και video με ανάλυση 4K που ανέβασε η @MoonshineDesign μέσω τις εφαρμογής Geekbench 3 ανέβασε εικόνες που επιβεβαιώνουν την εσωτερική μνήμη του νέου iphone στα 2GB.

Το νέο iphone 6S θα κυκλοφορήσει όπως είπαμε την παρασκευή με εξαίρεση μιας η δυο ημέρες καθυστέρηση στην Ουάσιγκτον και τη Φιλαδέλφεια αφού εκείνη την ημέρα πραγματοποιεί επίσκεψη ο Πάπας για το μνημόσυνο της 11 Σεπτεμβρίου και τα μέτρα ασφαλείας δεν θα επιτρέπουν την κυκλοφορία στην περιοχή.

#iphone6s videos are being compressed by @Twitter. I'll post more tomorrow. Here's the horizontal video #sanDiego pic.twitter.com/4q4gt2OgCO

— Adrienne (@MoonshineDesign) Σεπτέμβριος 22, 2015
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ